Második gyermekét várja a magyar tévés sztárpár - Babapocakos címlapfotón szerepelnek
Az On the Spot alkotópárosa, Cseke Eszter és S. Takács András nyárra várják második gyermeküket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Második gyermekét várja Cseke Eszter és S. Takács András, az On the Spot alkotópárosa. 2009 óta kameráikkal a világ számos pontját bejárták, dokumentumfilmjeikkel számos díjat nyertek. 

A Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon a zsűri különdíját érdemelték ki, a Monte-carlói Televíziós Fesztiválról Arany Nimfa-díjjal tértek haza, Joseph Pulitzer-emlékdíjat és Prima Primissima díjat is kaptak. 

Az On The Spot alkotói második gyermeküket várják

Az On The Spot hetedik, szüléssel foglalkozó évadát, a 9 hónap alatt a Föld körült forgatták szerte a világban, amikor Cseke Eszter várandós lett első gyermekükkel. 2015 karácsonyát már a kisfiukkal ünnepelhették.  

Február 17-én az Instagram-oldalukon tudatták, hogy a Costa Rica-i forgatásunk végén egy örömhírt jelenthetnek be: a családjuk hamarosan négyfősre bővül, nyárra várják a második gyermeküket.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Nők Lapjának, amelynek címlapján babapocakos fotóval szerepelnek, azt is elárulták, hogy kislányuk lesz, aki várhatóan júniusban születik meg. Terveik szerint őt is magukkal viszik majd az utazásaikra. 

- Az ötéves kisfiunk is több mint negyven országban járt már. Számunkra fontos, hogy családként éljük meg ezeket a helyzeteket, és ne egymástól távol, még ha nyilván bonyolultabb is így a szervezés. Így készülünk, de beszéljünk erről két év múlva! - mondta a napilapnak S. Takács András. 

A munkakörülményeik megengednék, hogy akár más országban éljenek, de mégis Magyarország a bázisuk, itt találták meg azt a helyet, amit otthonuknak neveznek. Amikor hazatértek utazásaikról, mindig nagyon jól érezték magukat itthon, és rájöttek, hogy Magyarországot hibáival együtt is élhető helynek tartják. 

Cseke Eszter és S. Takács András 2017-ben a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál záró ceremóniáján.
Cseke Eszter és S. Takács András 2017-ben a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál záró ceremóniáján.
Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

- Budapestet is egyre jobban tudtuk értékelni, mert nem csak szép és kellemes, de valahogy igazságosabb, mint azok a nagyvárosok, amiket csak a gazdagok élvezhetnek igazán. Időközben a természet közelsége és a friss levegő vált az egyik legfontosabb kritériummá az otthonunk kiválasztásában, és egy családi kötődésen keresztül beleszerettünk a Dunakanyarba. Megtaláltuk a helyünket - mesélte Cseke Eszter. 

Magyar sztárok, akik több mint 20 éve házasok

Első házasságában született fia, Istenes Bence is ismert tévés lett, akinek van egy másfél évvel fiatalabb húga is. A válása után a tévés óvatosabb volt, de miután több mint két évtizeddel ezelőtt megismerte Katát, a nő hamar eloszlatta a kétségeit. 2000. július 15-én házasodtak össze, ugyanebben az évben megszületett Franciska lányuk, 2006-ban pedig Benedek fiuk. Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. 

Ezt is szeretjük