Tápai Szabina babapocakja már ilyen nagy – A 3. gyereküket várja Kucsera Gáborral
Tápai Szabina és Kucsera Gábor a harmadik gyermeküket várják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt jelentett be Tápai Szabina és Kucsera Gábor: a sportolóházaspár harmadik gyermekét várja. A kicsi három és fél hónappal ezelőtt fogant meg, és várhatóan júniusban érkezik. 

A gyönyörű kézilabdázó a Story magazin címlapján mutatta meg babapocakját, és a hetilapnak arról is beszéltek, hogyan fogadták a harmadik csemete érkezését. 

Tápai Szabina a harmadik gyermekét várja

A sztárpár 2013-ben házasodott össze. Bence fiuk 2013 októberében, Milla lányuk 2018 novemberében született. Két és fél évvel ezelőtt úgy választott házat, hogy abban akkor is legyen elég hely, ha bővül a családjuk, Kucsera Gábort mégis sokkolta a pozitív terhességi teszt.

- Szabályosan lefagytam. Apaként is maximalizmus jellemez, egyből felvetődött bennem, vajon elég felkészült vagyok-e a családbővítésre. De akárhogy is, a legjobbat fogom kihozni magamból - vallotta be a világbajnok kajakozó.

Bár mindkét csemetéjük hamar megfogant, Tápai Szabinát is meglepte, hogy a harmadik babáért sem kellett sokáig próbálkozniuk. Január végén 35 éves lesz, a férje 38 éves, szerinte ez ideális kor a harmadik gyermek vállalására.  Mára már a kisebbik gyermekük is jól alszik, nyugodtak az éjszakáik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A hétéves Bence és a kétéves Milla nagyon várja a kistestvért, sokat puszilgatták az édesanyjuk pocakját, ami az első három hónapban Tápai Szabinának különösen jólesett, ugyanis a kritikus 12 hét nagyon megviselte. 

- Kijelenthetem, ha ez lett volna a legelső terhességem, tuti, hogy nem szülök többet. Egyik várandósságom alatt sem voltam annyira rosszul, mint most, az első trimeszterben. 

tapai-szabina-kucsera-gabor
Fotó: TV2

- Másfél-két hónap végig arról szólt, hogy próbáltam túlélni a napokat, kizárólag feküdni tudtam csak. Semmihez nem maradt erőm. Reggeltől estig rosszullét környékezett - nem kicsit, hanem nagyon és folyamatosan. Tizenkét héten át egyetlen dekát sem híztam, mert bár a baba nődögélt, nekem folyton hányingerem volt, nehezen vettem rá magamat az evésre - árulta el a szőke sztár. 

Kucsera Gábor igyekszik mindenben segíteni: eljár bevásárolni, bölcsődébe, illetve iskolába viszi a gyerekeket, ő megy értük, a nagyobbikkal tanul, este mesét mond. A harmadik gyermeküknek még nem adtak nevet, a nemét sem tudják, a kisfiuk és a kislányuk után bárminek örülnek, csak egészséges legyen. 

Cseh László felesége bikiniben

Cseh László nem csak a világversenyeken állhatott számtalanszor a dobogóra, a szerelem bajnokaként is jellemezhetjük. 13 évvel ezelőtt botlott bele a nagy Őbe. Bár nem rejtegeti szerelmét, nem is árasztja el a közösségi médiát a fotóival, így amikor posztol róla, követőinek mindig leesik az álla Dia fotói láttán.

Ezt is szeretjük