Ada 3. gyermekével várandós: 15 éves ikerfiai kistestvért kapnak jövőre
Pintér Adrienn Ada a ma reggeli Mokkában számolt be a várandósságáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A VIVA TV egykori műsorvezetőjének sok változást hozott a 2020-as év. Augusztus elején, öt év után fogadott örök hűséget szerelmének, Máténak. A családalapítás sem váratott sokáig magára, pénteken egy sokatmondó Instagram-posztot tett ki, de a Mokka ma reggeli adásában beszélt először a terhességéről.

A 38 éves sztár nem első ízben tapasztalhatja meg a kismamaság örömeit, első házasságából 2006. január 9-én születtek meg ikerfiai, Bálint és Bence.

Ada 3. gyermekével várandós

A fiúk ma már 15 éves tinik, így jogosan merült fel a kérdés, hogy fogadták azt, hogy egy kis testvérrel bővül a családjuk.

- Nyilván mi azért beszéltünk erről, tehát nem érte őket váratlanul ez a témakör egyáltalán, hogy mi ilyeneket tervezünk. Elég nyíltan beszélek előttük mindenről, és beavatom őket a dolgokba, azt gondolom, hogy ugyanúgy joguk van tudni, hiszen az ő életüket is befolyásolja - magyarázta az adásban.

- Aznap reggel, amikor megcsináltam a tesztet, és pozitív lett, mielőtt elmentek iskolába, mondtam nekik, hogy „figyeljetek, az van, hogy pozitív lett a teszt, de ez így önmagában nem jelent semmit, várjuk meg, hogy elmenjek orvoshoz, hogy leteljen az első 12 hét, de kezdjétek el szokni a gondolatot”.

Elárulta, hogy gyermekei kezdetben még nem igazán foglalkoztak azzal, hogy hamarosan kis tesójuk lesz, ám amikor elkezdődtek a reggeli rosszullétek, aranyosan sürögtek-forogtak édesanyjuk körül. 

A testvérek között 15 év lesz a korkülönbség, ami viszonylag soknak számít, ám a kismama ettől sem tart, hiszen van tapasztalata a témában, ő 17 évvel idősebb az öccsénél. 

Ada ikerfiai 

Pintér Adrienn - vagy ahogy egy ország ismeri, Ada - és volt férje, Timó, azaz Bánszki László a VIVA TV sztárpárja volt. 2005-ben kötötték össze az életüket, bár a házasságuk csak négy évig tartott, kapcsolatukból egy ikerpár született, Bence és Bálint.

Ezt is szeretjük