Ada álomszép menyasszonyi ruhát viselt az esküvőjén – 5 év után ment férjhez Mátéhoz
Pintér Adrienn, vagyis Ada augusztus 8-án házasodott össze párjával, Mátéval.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Adrienn, vagyis Ada júliusban árulta el, hogy öt év után férjhez megy szerelméhez, Mátéhoz, már az esküvőszervezés véghajrájában vannak. A koronavírus-járvány miatt három hónapig kérdéses volt, megtarthatják-e az esküvőt idén nyáron a tervezett módon.

Végül kisebb módosításokkal augusztus 8-án keltek egybe a templomban, ami után a családdal és a barátokkal ünnepeltek.

Ada esküvője

Körülbelül 50 fővel kevesebben vettek részt az esküvőn, mint ahogy eredetileg tervezték: Ada nagymamája, Máté nagyszülei és pár idősebb vagy betegeskedő meghívott sem tudott jelen lenni, a vendégeknek pedig a templomban maszkokat osztottak, mert zárt térben tartották a ceremóniát, de ezeket leszámítva a nagy nap olyan volt, amilyennek megálmodták – mesélte a műsorvezető a Blikknek.

- Nem volt semmi túltolva, túldíszítve, az egész egyszerű volt, ahogy a ruhám is. Persze, betartottunk hagyományokat, a gyűrűket a templomba például a fiaim hozták be, és a bulin volt menyasszonytánc is, de nem volt klasszikus esküvőnk, sokkal lazább volt, pont olyan, ahogy mi akartuk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ada a Diora Szalon egy hófehér, földig érő menyasszonyi ruháját viselte az esküvőjén, amelyről az Instagram-oldalán több fotót is posztolt

2015-ben, az RTL II Szelfi című realityműsorában a nézők is nyomon követhették, hogyan alakul Pintér Adrienn és a Németországban dolgozó és élő Máté kapcsolata. Szerelmüket az évekig tartó távkapcsolatban sem kezdte ki, majd a 37 éves sztár tavaly Nürnbergbe költözött, 14 éves ikerfiai is velük élnek, de az esküvőt mindenképpen Budapesten szerették volna megtartani. Nászútra egyelőre nem utaznak, inkább jövőre halasztják.

Nyári Dia esküvője

Nyári Dia és párja, Kovács Dániel 2020. július 16-án, kisfiuk, Zétény második születésnapján fogadtak örök hűséget egymásnak. A 26 éves sztár hét évvel ezelőtt látott meg egy Daalarna ruhát, amit le is mentett a telefonjába. Amikor az első ruhapróbára ment a szalon divattervezőjéhez, pontosan tudta, milyen kreációt szeretne viselni az esküvőjén.  

Ezt is szeretjük