Dombóvári István titokban megnősült: párja, Lilla ilyen szép menyasszony volt

Dombóvári István a hétvégén feleségül vette párját, Lillát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dombóvári István az elmúlt hétvégén megnősült. A humorista, műsorvezető, író annyit már tavaly elárult, hogy megtalálta élete párját, akivel 2020-ban esküvőt tervez, és gyereket is szeretnének. 

Menedzsere az ACNews online oldalnak annyit mondott, az esküvőről szóló hír igaz, de Dombi a magánéletéről nem kíván nyilatkozni

Dombóvári István megnősült

A 42 éves sztár a Facebook-oldalán esküvői fotójára cserélte le tegnap a profilképét. A felvételre rengeteg gratuláció érkezett. Sokan dicsérték a fakszniktól mentes, természetes képet, amin a hozzászólók szerint látszik, mennyire boldogok. 

Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorának egyik tavaly novemberi adásában árulta el, 2020-ban a szerelmével esküvőt terveznek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Összeházasodtunk. 🔒💑🎎

Dombóvári István (@dombipisti) által megosztott bejegyzés,

- Megtaláltam a páromat, és úgy tűnik, hogy sínen vagyok. Lehet, hogy egy kicsit későn történt, de valószínű, hogy ez így volt megírva. Szerintem ezt nem mi irányítjuk, valakinek hamarabb sikerül, valakinek soha, nekem most - mondta a Klubrádió műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tavaly áprilisban a Bestnek azt nyilatkozta, úgy érzi, karrierjében sok mindent elért, így most a magánéletére koncentrál, a családalapítás áll az első helyen. 

- Azt gondoltam, negyvenéves koromra három gyermekem lesz, és velük játszom majd. Imádom a munkám, úgy érzem, rengeteget dolgoztam azért, amit mára elértem, a tenyerén hordoz az élet, de a család hiányzik - mondta a hetilapnak. 

Arról is beszélt, hogy készen áll az apaságra, párjával nagyon szeretnének kisbabát. 

- Nem akarok úgy élni 45 évesen, hogy hogy az a programunk a párommal, hogy elmegyünk bugyogni egy wellnesshotelbe. A lét egyetlen valódi célja az élet továbbadása. Ez a modern világ annyi hamis választást kínál, de mi értelme az egésznek, ha 25 ezren lájkolták a képemet az Instagramon, de közben nem bújik hozzám senki.

Demcsák Zsuzsa esküvője

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz 2 forgatásán, tavaly áprilisban a helyi szokások szerint férjhez ment az indiai Krishanhoz. Napra pontosan az egyéves évfordulójukon Magyarországon is összeházasodtak. A műsorvezető egy aranyszínű blézert és egy vajszínű, földig érő ruhát viselt.

Ezt is szeretjük