Nagy Adri titokban férjhez ment - Hónapokig hallgatott az esküvőről
Nagy Adri az év elején titokban férjhez ment kisfia édesapjához.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Adri hónapokkal ezelőtt titokban férjhez ment. Erre csak a TV2 Nicsak, ki vagyok? című jelmezes-álarcos vetélkedőjének vasárnap esti szuperdöntője után derült fény. 

Abban az énekesnő adta elő hangszínét megváltoztatva, virágnak öltözve Britney Spears Oops!... I Did It Again című slágerét. Az egyik nyomravezető megjegyzés szerint a maszkba bújt hírességnek már bekötötték a fejét. 

Nagy Adri titkos esküvője

Nagy Adriról eddig senki sem tudta, hogy már házas. 2012-ben, a Megasztár hatodik szériájával vált országosan ismertté. A következő évben kipróbálhatta magát a Starfactory című musicalben, 2014-ben pedig átvette Szabó Zsófi szerepét a TV2 Jóban Rosszban című szappanoperájában. 

nagy-adri
Fotó: TV2

A 32 éves sztárt 2018 tavaszán jegyezte el a párja, kisfiuk, Benedek az év júniusában jött világra. A Ripostnak szűkszavúan megerősítette, hogy az év elején valóban férjhez ment egy szűk körű ceremónián. 

- Annyit tudok elmondani, hogy februárban házasodtunk össze. Nagyon szűk körű volt, hárman voltunk. Nem volt nagy rendezvény, viszont annál meghatóbb volt a pillanat - nyilatkozta a napilapnak. 

Lovas Rozi esküvője

A mi kis falunk Erikáját alakító színésznő tavaly novemberben árulta el, hogy első gyermekével várandós. Márt azt is tudni, hogy kisfiút hord a szíve alatt, akivel májusra írták ki. Párjáról ugyanakkor sokáig semmit sem lehetett tudni, fotót sem láthattunk róla - egészen április elejéig, amikor Lovas Rozi kiposztolta az Instagram-oldalán, hogy gyermeke apjával összeházasodtak, férj és feleség lettek. 

Ezt is szeretjük