Király Viktor titkos esküvőt tartott - A várandós Anita ilyen gyönyörű menyasszony volt

Király Viktor és párja, Anita titokban összeházasodott, és első gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Király Viktor és párja, Virág Anita nem is lehetne boldogabb: a sztárpár titokban összeházasodott, a ceremónián pedig már hárman vettek részt, a gyönyörű műsorvezető ugyanis első gyermekükkel várandós. 

Az énekes ikertestvére, Ben már egy hároméves kisfiú édesapja, kora nyárra pedig Viktorék babájával bővül a Király család. 

A menyasszony hófehér és aranyszínű ruhában ragyogott

Király Viktor és Virág Anita téli esküvőjén minden olyan volt, mint amilyennek megálmodták, még a nap is kisütött Balatonfüreden, amikor örök hűséget fogadtak egymásnak. Nem akartak nagy lagzit, a szűk család és a baráti kör negyven főt tett ki. Anita két hét alatt, rendezvényszervező segítségével tervezett meg mindent - árulta el a Story magazinnak, amelynek fotósa jelen lehetett a nagy napon.  

A ceremóniát sötétben, a szabadban tartották. A 28 éves Anita a sok kis lámpa és gyertya fényében gyönyörű menyasszony volt, amikor csipkével díszített menyasszonyi ruhájában megjelent a vőlegény és a násznép előtt. Az éttermet is hófehér virágok díszítették, emellett az arany szín dominált. A háromemeletes, fehér tortát is ez a szín díszítette, és az újdonsül feleség is nem piros, hanem arany menyecskeruhát húzott éjfél után. 

A 35 éves énekes és műsorvezető, modell szerelme nem véletlenül Balatonfüreden tartották az esküvőjüket. 

- Szerelmünk kezdetén, talán négy-öt randevú után ide jöttünk pihenni. Csodálatos napokat töltöttünk itt, és tán épp a medencében lubickoltunk, amikor szinte egyszerre mondtuk ki: ide vissza kell jönnünk! Még az is szóba került, hogy milyen szép és romantikus lehet itt egy esküvő… - mesélte Király Viktor. 

A pár 2017 szeptemberében ismerkedett meg egymással az énekes egyik koncertje után. Szerelem volt első látásra, másnap pedig már randiztak is Kecskeméten, ahol Anita lakott. Király Viktor 2019 májusában, Rómában, a Trevi-kútnál kérte meg a barna szépség kezét. Az örök városba biztosan visszatérnek, de már hármasban. A kéthetes kubai nászútjukat egyelőre elnapolták az énekes elfoglaltságai miatt, de amint lesz idejük, elutaznak. 

Hazai sztárok, akik 2019-ben házasodtak össze

Szinte nem telik el úgy egy év, hogy ne történnének esküvők a sztárvilágban. 2019-ben is számos menyegzőről számolhattunk be. Többek között a Reggeli és az X-Faktor műsorvezetőjét, Kiss Ramónát is oltár elé vezette kézilabdás szerelme, Lékai Máté. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hazai sztárok mondták ki a boldogító igent az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük