Horváth Gréta gyönyörű volt az esküvőjén - Egy hófehér csipkecsodában ment férjhez
Horváth Gréta és Meggyes Dávid szűk körű esküvő keretében összeházasodtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta és Meggyes Dávid, az Ázsia Expressz 2 győztes párja szűk körű esküvő keretében összeházasodott. Két és fél évvel a megismerkedésük és tavaly nyári eljegyzésük után keltek egybe. 

Nem csaptak nagy lakodalmat, mindössze 25 vendéget hívtak, családtagokat és közeli barátokat.

Szűk körű esküvőt tartottak

A szertartás után a kedvenc olasz éttermükbe szerveztek egy nyugis vacsorát, ami csak akkor borult fel, amikor Nádai Anikó meglepetése, két cigány zenész jelent meg. Ezt követően a násznép felszabadultan ropta és fakadt dalra - mesélte Horváth Gréta a Story magazinnak

 - Nekem már volt egy esküvőm hét évvel ezelőtt Filip apukájával. Gyönyörű szép volt, de rengeteg elintéznivalóval járt, mindennek forgatókönyvszerűen kellett történnie. Most viszont nem szerettem volna idegeskedni ilyesmik miatt - mondta a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ezúttal olyan ruhát akartam magamnak, ami elfér egy dobozban, hogy ha lányom születik, selyempapírral átkötve átadhassam majd neki az ő esküvőjére. A Pomponia Bridal ruhámnak lelke van, szeretetet varrt bele a készítője. A csipkecsodát egy különleges kiegészítővel dobtam fel.

Párja folyton azzal cinkeli, hogy szörnyű cipőízlése van, ezért Horváth Gréta egy semmihez nem illő, párducmintás, szőrös, hegyes orrú tűsarkút vett. A menyasszony megjelenésének persze voltak hagyományos elemei is, így megkapta ajándékba az édesanyja esküvői kesztyűjét. Dávid öltözete is különleges volt. 

- Csináltattam egy olyan mellényt, amelyen a rólunk készült újságcikkek szerepelnek, többek között az eljegyzésünk híre, ami a Storyban jelent meg - árulta el a férfi. 

Csak a legközelebbi szeretteik és barátaik voltak jelen a nagy napon, mint Nádai Anikó, Janicsák Veca vagy Csuti és  Kulcsár Edina - utóbbi február 20-án egy fotót is posztolt az esküvőről, csak akkor még nem tudtuk, kiéről. 

Magyar sztárok esküvői fotói 2019-ből

Szinte nem telik el úgy egy év, hogy ne történnének esküvők a sztárvilágban. 2019-ben is számos menyegzőről számolhattunk be. Többek között a Reggeli és az X-Faktor műsorvezetőjét, Kiss Ramónát is oltár elé vezette kézilabdás szerelme, Lékai Máté.

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hazai sztárok mondták ki a boldogító igent az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük