Horváth Gréta gyönyörű volt az esküvőjén - Egy hófehér csipkecsodában ment férjhez

Horváth Gréta és Meggyes Dávid szűk körű esküvő keretében összeházasodtak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta és Meggyes Dávid, az Ázsia Expressz 2 győztes párja szűk körű esküvő keretében összeházasodott. Két és fél évvel a megismerkedésük és tavaly nyári eljegyzésük után keltek egybe. 

Nem csaptak nagy lakodalmat, mindössze 25 vendéget hívtak, családtagokat és közeli barátokat.

Szűk körű esküvőt tartottak

A szertartás után a kedvenc olasz éttermükbe szerveztek egy nyugis vacsorát, ami csak akkor borult fel, amikor Nádai Anikó meglepetése, két cigány zenész jelent meg. Ezt követően a násznép felszabadultan ropta és fakadt dalra - mesélte Horváth Gréta a Story magazinnak

 - Nekem már volt egy esküvőm hét évvel ezelőtt Filip apukájával. Gyönyörű szép volt, de rengeteg elintéznivalóval járt, mindennek forgatókönyvszerűen kellett történnie. Most viszont nem szerettem volna idegeskedni ilyesmik miatt - mondta a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Ezúttal olyan ruhát akartam magamnak, ami elfér egy dobozban, hogy ha lányom születik, selyempapírral átkötve átadhassam majd neki az ő esküvőjére. A Pomponia Bridal ruhámnak lelke van, szeretetet varrt bele a készítője. A csipkecsodát egy különleges kiegészítővel dobtam fel.

Párja folyton azzal cinkeli, hogy szörnyű cipőízlése van, ezért Horváth Gréta egy semmihez nem illő, párducmintás, szőrös, hegyes orrú tűsarkút vett. A menyasszony megjelenésének persze voltak hagyományos elemei is, így megkapta ajándékba az édesanyja esküvői kesztyűjét. Dávid öltözete is különleges volt. 

- Csináltattam egy olyan mellényt, amelyen a rólunk készült újságcikkek szerepelnek, többek között az eljegyzésünk híre, ami a Storyban jelent meg - árulta el a férfi. 

Csak a legközelebbi szeretteik és barátaik voltak jelen a nagy napon, mint Nádai Anikó, Janicsák Veca vagy Csuti és  Kulcsár Edina - utóbbi február 20-án egy fotót is posztolt az esküvőről, csak akkor még nem tudtuk, kiéről. 

Magyar sztárok esküvői fotói 2019-ből

Szinte nem telik el úgy egy év, hogy ne történnének esküvők a sztárvilágban. 2019-ben is számos menyegzőről számolhattunk be. Többek között a Reggeli és az X-Faktor műsorvezetőjét, Kiss Ramónát is oltár elé vezette kézilabdás szerelme, Lékai Máté.

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hazai sztárok mondták ki a boldogító igent az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük