Babapocakos esküvői fotó - A köztévé műsorvezetője így tudatta, hogy megházasodott
Forró Bence műsorvezető nemcsak megnősült, de apa is lesz: párja babát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Forró Bence, a Duna Televízió csatornáján nyaranta jelentkező Balatoni Nyár és az M2 Petőfi TV műsorvezetője duplán örülhet: megnősült, és apa is lesz, a párja babapocakosan mondta ki az igent. Ez szerda este, az Én vagyok itt! című műsorban derült ki. 

A hírt a Petőfi TV Facebook-oldalán is közzétették egy fotó kíséretében. "Meglepetés! Forró Bence megnősült! Az M2 Petőfi TV nevében gratulálunk műsorvezetőnknek és csodás feleségének, Flórának, és egyúttal izgatottan várjuk az új Petőfis babát is!" - olvasható a posztban. 

A romantikus eljegyzés Szentpéterváron

2012-ben diplomázott, televíziós pályafutását sportriporterként kezdte. Műsorvezetőként 2015-ben került az M2 Petőfi TV-hez, 2016-tól pedig az M5 kulturális csatornán is látható.

2018-ban Pflum Orsival közösen vezették a Dunán A Dal 2018 háttérműsorát, A Dal Kulisszát és az Eurovíziós Dalfesztivál Hangolódjunk az Eurovízióra! című, magyarországi felvezetőműsorának a házigazdája volt. 2018-ban és 2019-ben a Balatoni Nyár műsorvezetői csapatának tagja lett. 

Forró Bence négy év után, 2018 októberében kérte meg a barátnője kezét. Erről 2019 októberében mesélt az M2 Petőfi TV Lola kicsi konyhája című műsorában. A 33 éves sztár bevallotta, hogy romantikusabb, mint a párja, Flóra, így természetesen az eljegyzésre is nagyon készült. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Szentpétervárra mentünk. Elhatároztam, hogy a Néván kibérelek egy kis hajót, úgy kérem meg. A gyűrű megszerzése nem volt kis meló, mert rájöttem, hogy az első, amit beszereztem, nem elég jó. Nem elég szép, nem elég tiszta a kő. Egy nappal az indulás előtt egy barátom segítségével, aki ezzel is foglalkozik, szereztem egy másikat - mondta. 

A sok szervezés után aztán az eljegyzés tökéletesre sikerült: naplementekor kihajóztak a Néváról a nyílt vízre, és amikor Forró Bence letérdelve megkérte Flóra kezét, a háttérben éppen hatalmas tűzijáték indult el. 

Esküvő és babavárás egyszerre

Azt is Lola jelentette be az M2 Petőfi TV Én vagyok itt! című műsorának szerda esti adásában, hogy Forró Bence megházasodott: szóvá téve műsorvezetőtársa karikagyűrűjét gratulált neki ahhoz, hogy megnősült. 

Forró Bence és Flóra nem akartak nagy lagzit, amit eleve 2020-ra terveztek, de az elképzeléseiket felülírta a menyasszony várandóssága. 

- Szombaton a budai várban volt az esküvő a lehető legszűkebb körben, ami azt jelenti, hogy négyen voltunk, valamint jelen volt egy fotós barátunk is. Utána elsétáltunk ebédelni - mesélte a jóképű tévés, és azt is elárulta, hogy áprilisra várják első gyermeküket, aki fiú lesz, és Zsombornak fogják hívni.  

Hazai sztárok, akik 2019-ben házasodtak össze

Nem telik el úgy egy év, hogy ne történnének esküvők a sztárvilágban. 2019-ben is számos menyegzőről számolhattunk be. Többek között a Reggeli és az X-Faktor műsorvezetőjét, Kiss Ramónát is oltár elé vezette kézilabdás szerelme, Lékai Máté. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hazai sztárok mondták ki a boldogító igent az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük