Lovas Rozi titokban férjhez ment - Esküvői fotóján először láthatjuk gyermeke apját
A mi kis falunk Erikáját alakító színésznő a hétvégén férjhez ment.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lovas Rozi A mi kis falunk című sorozatban egy olyan nő alakít, akinek minden vágya, hogy párja, Gyuri (Lengyel Tamás) felségül vegye, és aztán kisbabájuk legyen. Az esküvőre már majdnem sor került, de az egy túl korai menyecskerablás miatt végül meghiúsult. 

A gyermekáldás ugyanakkor a sorozat negyedik évadának záróepizódja szerint megvalósulhat: annak utolsó pár pillanatában Erika megtudja, mi a terhességi teszt eredménye. 

Lovas Rozi férjhez ment

A 33 éves sztárról tavaly novemberben derült ki, hogy első gyermekével várandós. Márt azt is tudni, hogy  kisfiút hord a szíve alatt, akivel májusra írták ki. Lovas Rozi a magánéletét óvja a reflektorfénytől, gyermeke apjáról is csak annyit lehetett tudni a Radnóti Színház tavaly őszi közleményében, hogy "a babának nagyszerű apukája van".

A baba nem egy terv része volt, jött, ahogy jönnie kellett, mi pedig tárt karokkal fogadtuk

- ezt mondta a színésznő idén februárban a GLAMOUR Women of the Year A legjobb színésznő kategóriájának jelöltjeként. (A márciusra tervezett gálát a koronavírus-járvány miatt elhalasztották.)

Párjáról fotót sem láthattunk - egészen mostanáig. A mi kis falunk sztárja ugyanis kiposztolta az Instagram-oldalán, hogy gyermeke apjával összeházasodtak, férj és feleség lettek. 

A sorozatbeli párját, Gyurit alakító Lengyel Tamás is titokban házasodott meg. A 42 éves színész múlt héten árulta el, hogy párjával kimondták a boldogító igent, már nászúton is voltak. 

- Szűk körű esküvőnk volt, hét és fél percig tartott a szertartás, mert nem kértünk sem homokösszeöntést, sem gyertyagyújtást. Aztán persze csináltunk egy bulit, ahová mindenkit elhívtunk, és elmentünk nászútra, mint minden normális ember - árulta el a Best magazinnak adott interjúban. 

Lengyel Tamás a való életben piszkosul jóképű

A mi kis falunk 2017 februárjában robbant be a televíziók képernyőjére. A sorozat egyik alapszereplőjét Lengyel Tamás alakítja, Bodri Györgyöt imádják a nézők. Képes összeállításunkban megnézheted, a színész a való életben mennyire sármos férfi.

Ezt is szeretjük