Titokban megszületett A mi kis falunk sztárjának kislánya
Bánki Gergelynek tavaly született a kislánya, a csöppség már féléves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly novemberben derült ki, hogy Lovas Rozi, A mi kis falunk színésznője első gyermekével várandós. Eközben az RTL Klub sorozatának egy másik szereplője is gyermekáldásnak örülhetett. 

Bánki Gergely, aki a sikerszériában Berkics Lászlót, Lacit, a polgármester unokaöccsét alakítja, a Marie Claire áprilisi számában árulta el, hogy egy féléves kislány édesapja. A magazin az Örkény Színház Zűrzavar 2045 című előadásának próbafolyamata alatt készített interjút a színésszel. 

Bánki Gergelynek kislánya született

Az életem legnagyobb részében nem nagyon tudtam kompatibilis lenni ezekkel az intézményi keretekkel. De most

van egy hat hónapos kislányom, és ez rengeteget változtatott rajtam.

Amióta ő van, azt veszem észre magamon, hogy minden próbára időben megérkezem, ami azelőtt soha nem történt meg. Notórius, 5-10 percet garantáltan késő voltam mindig. De annyira rendszerezi mindenemet, a lelkemet, az életemet a kislányom, hogy ez is megváltozott – idézte a lap szavait a szinhaz.org.

banki-gergely
Fotó: Facebook/A mi kis falunk

Bánki Gergely a 2007-ben bemutatott Buhera Mátrix című vígjáték főszereplője volt, ezt követően szerepelt a Brazilok című filmben, a Válótársak és az Egynyári kaland című sorozatokban is feltűnt, de az országos hírnevet A mi kis falunk hozta meg számára. A humor nemcsak az RTL klub sikerszériájában fontos, hanem a színész mindennapjaiban is.

- Mindig mindent csak humorral tudok kezelni. Reflexből jön, jóformán csak az ökörségeken jár az eszem. Egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan időszak volt az életemben, amikor elfogyott a humor. Visszatérő helyzet a párkapcsolataimban, hogy egy-egy élesebb vita során egyszer csak azt mondja a párom, hogy ne röhögj! Nem a másikat akarom ezzel tudatosan bántani, egyszerűen csak valahogy mindig meglátom a helyzet görbe tükrét, magamat, ahogy ágálok, az egész helyzet fonákját – mesélte.

banki-gergely-mi-kis-falunk
Fotó: Facebook/A mi kis falunk

A mi kis falunk stábja hamarosan újabb baba születésének örülhet: az Erikát játszó Lovas Rozi májusra várja első gyermekét, akiről azt is elárulta, hogy kisfiú lesz.

- A baba nem egy terv része volt, jött, ahogy jönnie kellett, mi pedig tárt karokkal fogadtuk. (...) Természetesen nagyon figyelek magamra és a változásokra bennem és körülöttem. Próbálok ráérezni arra, hogy mi esik jól, mire van szükségem nekem és a kisbabámnak. Ezekhez a megérzésekhez és igényekhez alakítom a tempómat is. Ezt most megtehetem, erről szól ez az időszak. Próbálom minél inkább kiélvezni – mondta a 33 éves sztár, aki a 2020-as GLAMOUR Women of The Yearen Az év színésznője kategória egyik jelöltje.

A mi kis falunk Gyurija a való életben

A mi kis faluk 2017 februárjában robbant be a televíziók képernyőjére. A Pajkaszeg lakóinak életét bemutató vígjátéksorozat rövid idő alatt a nézők nagy kedvence lett. Az egyik alapszereplőt Lengyel Tamás alakítja, Bodri Györgyöt imádják a nézők. Képes összeállításunkban megnézheted, a 42 éves színész a való életben mennyire sármos férfi.

Ezt is szeretjük