Demcsák Zsuzsa vajszínű ruhát viselt az esküvőjén - Ilyen gyönyörű menyasszony volt

Demcsák Zsuzsa múlt pénteken Magyarországon is feleségül ment Krishanhoz.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz 2 forgatásán, tavaly áprilisban a helyi szokások szerint férjhez ment az indiai Krishanhoz. Napra pontosan az egyéves évfordulójukon Magyarországon is összeházasodtak. 

A világjárvány miatt szűk körű, titkos ceremónián keltek egybe múlt pénteken a veresegyházi polgármesteri hivatalban, amelyen csak a két tanú lehetett jelen, vendégek nem, a biztonsági intézkedések miatt a műsorvezető gyerekei is az ajtó előtt várakoztak - írja a Story magazin, amelynek fotósa dokumentálta az esküvőt. 

Demcsák Zsuzsa esküvője

A műsorvezető egy aranyszínű blézert és egy vajszínű, földig érő ruhát viselt, amit az esküvő előtt két nappal kapott egy barátnőjétől, míg a vőlegény fehér inget és sötét nadrágot. A menyasszonyi csokor fehér tulipánokból állt. 

Bár a ceremónia szűk körben zajlott, Krishan családja videótelefonon keresztül követte az eseményeket, így Indiában legalább negyvenen nézték élő adásban, hogyan kel egybe végre a két szerelmes, akik az elmúlt egy évben rengeteg papírmunkát intéztek, hogy a magyar törvények szerint is hivatalosan házastársak lehessenek. Krishan tanúja Demcsák Zsuzsa testvére, a műsorvezetőé az egyik barátnője volt. 

- Mindenképp napra pontosan egy évvel az indiai házasságkötésünk után akartuk megtartani a magyarországi esküvőnket, és ettől a koronavírus-járvány sem tántoríthatott el minket. Kemény hónapok állnak mögöttünk,

elképesztő harcot vívtunk a bürokráciával, hogy minden szükséges papír meglegyen.

De nem akartuk tovább tolni az eseményt pusztán azért, mert esetleg nem olyanra sikeredne a ceremónia, mint amilyennek megálmodtuk - mesélte Demcsák Zsuzsa, aki megtartotta a nevét, nem vette fel a férjéét, ugyanakkor, ha gyermekük születne, a baba a Demcsák-Dangwal vezetéknevét kapná.

- Bár nem hiszem, hogy lesz ilyen nevű ember a földön, mert nem tervezünk gyereket. Igaz, Krishan egyszer azt álmodta, hogy születik majd egy lányunk, de megbeszéltük, hogy így, négyen, mi tökéletesen elegen vagyunk, remekül összecsiszolódtunk. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Demcsák Zsuzsa már volt férjnél nyolc évig, abból a házasságból született két gyermeke, Benedek és Tamara. 

Én első házasságomként tekintek erre a kapcsolatra.

Most értettem meg, mi a valódi bizalom, meghittség, barátság, összetartozás, küzdés és kitartás, ami két embert összeköthet. Mostanra értem meg az igazi szerelemre! - vallotta be a 41 éves tévés. 

A házaspár úgy tervezi, hogy az elmaradt lakodalmat nyár végén pótolják be családtagokkal és barátokkal egy nagyszabású kerti összejövetelen.

Horváth Gréta esküvője

Horváth Gréta és Meggyes Dávid, az Ázsia Expressz 2 győztes párja szűk körű esküvő keretében összeházasodott február végén. Két és fél évvel a megismerkedésük és tavaly nyári eljegyzésük után keltek egybe. Nem csaptak nagy lakodalmat, mindössze 25 vendéget hívtak, családtagokat és közeli barátokat.   

Ezt is szeretjük