Nyári Dia esküvőjén olyan volt, mint egy hercegnő - Meseszép csipkeruhát viselt a nagy napon

Nyári Dia és Kovács Dániel a kisfiuk második születésnapján házasodtak össze.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyári Dia és párja, Kovács Dániel 2020. július 16-án, kisfiuk, Zétény második születésnapján fogadtak örök hűséget egymásnak. 

A Barátok közt színésznője és a köztévé sportriportere nyolcvanfős násznép előtt, a szabad ég alatt, egy tölgyfa tövében mondta ki a boldogító igent, majd ünnepelt a násznéppel, amin jelen lehetett a Hot! magazin fotósa is. 

Nyári Dia esküvője

Amikor a vőlegény meglátta szerelmét a meseszép esküvői ruhában, a lélegzete is elakadt. A menyasszony ruhájának érdekes a története. 

A 26 éves sztár hét évvel ezelőtt látott meg egy Daalarna ruhát, amit le is mentett a telefonjába. Amikor az első ruhapróbára ment a szalon divattervezőjéhez, pontosan tudta, milyen kreációt szeretne viselni az esküvőjén. 

- Pedig sosem gondoltam volna, hogy a sellőfazon az én alkatomra való, azonban Benes Anita tervező megerősítette, hogy a számomra legtökéletesebb ruhát sikerült évekkel ezelőtt kiválasztanom - mesélte a hetilapnak Nyári Dia, aki az elmúlt egy évben húsz kilót fogyott

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Leírhatatlan érzés volt, ahogy a sorok végén megláttam Diát a hófehér ruhában. Lélegzetállítóan gyönyörű volt. Képtelen voltam levenni róla a szemem, miközben végtelenül boldoggá tett annak a gondolata, hogy a kisfiunk is jelen van - osztotta meg az olvasókkal Kovács Dániel. 

Az esküvőn nem ragaszkodtak a hagyományokhoz, így nem volt menyasszonyrablás és vőfély helyett ceremóniamestert fogadtak. A férj ahhoz sem ragaszkodott, hogy a felesége felvegye a nevét, de párja úgy gondolja, miután már közös gyermekük született, a Kovács név a családjukat szimbolizálja, ezért a házassági papírokat már Kovács-Nyári Diána néven írta alá. 

Az esküvőn az ara nagymamája nem tudott részt venni, mert a kora miatt a koronavírus-járvány miatt a veszélyeztetett kategóriába tartozik. Mivel ő és a színésznő családja is vallásos, elsősorban a nagyi miatt azt is fontolóra vették, hogy a jövőben templomi esküvőt is tartanak.  

A lakodalom másnapján a friss házasok egy háromnapos belföldi wellnessre utaztak, amire előnászútként tekintenek. Eredetileg Szardínia lett volna az úti cél, de idén már nem szeretnének külföldre utazni.  

Nyári Dia bikiniben

Lánybúcsújáról az Instagram-oldalára posztolt bikinis fotókat, amiken szembetűnő, milyen sokat fogyott. 2019 májusában szakember segítségével kezdett életmódváltásba, aminek eredményeként húsz kilót adott le.

Nyári Dia ilyen vékony bikiniben - 20 kilós fogyása nagyon látványos

Nyári Dia lánybúcsúján bikinis képek is készültek, amin jól látszik, milyen vékony lett.

Elolvasom
Ezt is szeretjük