Nyári Dia esküvőjén olyan volt, mint egy hercegnő - Meseszép csipkeruhát viselt a nagy napon
Nyári Dia és Kovács Dániel a kisfiuk második születésnapján házasodtak össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Dia és párja, Kovács Dániel 2020. július 16-án, kisfiuk, Zétény második születésnapján fogadtak örök hűséget egymásnak. 

A Barátok közt színésznője és a köztévé sportriportere nyolcvanfős násznép előtt, a szabad ég alatt, egy tölgyfa tövében mondta ki a boldogító igent, majd ünnepelt a násznéppel, amin jelen lehetett a Hot! magazin fotósa is. 

Nyári Dia esküvője

Amikor a vőlegény meglátta szerelmét a meseszép esküvői ruhában, a lélegzete is elakadt. A menyasszony ruhájának érdekes a története. 

A 26 éves sztár hét évvel ezelőtt látott meg egy Daalarna ruhát, amit le is mentett a telefonjába. Amikor az első ruhapróbára ment a szalon divattervezőjéhez, pontosan tudta, milyen kreációt szeretne viselni az esküvőjén. 

- Pedig sosem gondoltam volna, hogy a sellőfazon az én alkatomra való, azonban Benes Anita tervező megerősítette, hogy a számomra legtökéletesebb ruhát sikerült évekkel ezelőtt kiválasztanom - mesélte a hetilapnak Nyári Dia, aki az elmúlt egy évben húsz kilót fogyott

A cikk az ajánló után folytatódik

- Leírhatatlan érzés volt, ahogy a sorok végén megláttam Diát a hófehér ruhában. Lélegzetállítóan gyönyörű volt. Képtelen voltam levenni róla a szemem, miközben végtelenül boldoggá tett annak a gondolata, hogy a kisfiunk is jelen van - osztotta meg az olvasókkal Kovács Dániel. 

Az esküvőn nem ragaszkodtak a hagyományokhoz, így nem volt menyasszonyrablás és vőfély helyett ceremóniamestert fogadtak. A férj ahhoz sem ragaszkodott, hogy a felesége felvegye a nevét, de párja úgy gondolja, miután már közös gyermekük született, a Kovács név a családjukat szimbolizálja, ezért a házassági papírokat már Kovács-Nyári Diána néven írta alá. 

Az esküvőn az ara nagymamája nem tudott részt venni, mert a kora miatt a koronavírus-járvány miatt a veszélyeztetett kategóriába tartozik. Mivel ő és a színésznő családja is vallásos, elsősorban a nagyi miatt azt is fontolóra vették, hogy a jövőben templomi esküvőt is tartanak.  

A lakodalom másnapján a friss házasok egy háromnapos belföldi wellnessre utaztak, amire előnászútként tekintenek. Eredetileg Szardínia lett volna az úti cél, de idén már nem szeretnének külföldre utazni.  

Nyári Dia bikiniben

Lánybúcsújáról az Instagram-oldalára posztolt bikinis fotókat, amiken szembetűnő, milyen sokat fogyott. 2019 májusában szakember segítségével kezdett életmódváltásba, aminek eredményeként húsz kilót adott le.

Ezt is szeretjük