Nyári Dia ilyen vékony bikiniben - 20 kilós fogyása nagyon látványos

Nyári Dia lánybúcsúján bikinis képek is készültek, amin jól látszik, milyen vékony lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Dia hamarosan férjhez megy. 2016 novemberében derült ki, hogy a fiatal színésznő és Kovács Dániel, a köztévé sportriportere egymásba szerettek. 

A 2017-es Story-gála volt az első nagyszabású rendezvény, amelyen a Barátok közt színésznője és a jóképű tévés szerelmespárként mutatkozott.

Nyári Dia bikiniben

Kovács Dániel 2017 októberében, Párizsban kérte meg szerelme kezét, de az esküvővel 2020-ig vártak, a nászt megelőzte a gyermekáldás. A pár kisfia, Zétény 2018 júliusában született, így a szülei lagzijában már kétéves fiúcskaként vesz részt. 

A lánybúcsú már javában tart, erről Nyári Dia az Instagram-oldalára posztolt bikinis fotókat. Ezeken szembetűnő, hogy milyen sokat fogyott.

2019 májusában, szakember segítségével kezdett életmódváltásba, aminek eredményeként húsz kilót adott le.

2019 júniusában készült bikinis fotójával összehasonlítva látványos, milyen sokat fogyott. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 26 éves sztár esküvőjének részletei nem ismertek, de az biztos, hogy Daalarna-menyaszony lesz, az esküvői ruháját Benes Anita tervezi. 

Nyári Dia párja

A színésznő igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nagyon fiatalon, 22 éves korában megtalálta a nagy Őt. Vőlegénye, az MTVA sportriportere, Kovács Dániel olyan jóképű, mint egy hollywoodi sztár.

Ezt is szeretjük