A 67 éves Bay Éva fürdőruhában mutatta meg, mennyit fogyott – 18 kilót adott le

Bay Évát főként a női rajongói dicsérik, amiért megmutatta, hogy 60 fölött is le lehet fogyni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bay Éva bombaformában van, rengeteg bókot zsebel be. Mióta a Magyar Televízió egykori bemondónője 18 kilótól szabadult meg egy gyógynövénykeveréknek hála, nem csak férje, Marczali László, akivel 37 éve élnek boldog házasságban halmozza el bókokkal, rengeteg új és régi rajongó is dicséri, milyen jól néz ki.


Élvezi, hogy a kamera előtt viselt, rég nem hordott ruhái ismét jók rá. Emellett nem csak annak örül, hogy sokat fogyott, úgy érzi, visszanyerte a fiatalságát.

Bay Éva fürdőruhában mutatta meg, mennyit fogyott

- Olyan régi kollégák tárcsázták fel a számomat, akikre nem is számítottam, mindenki a módszerekről érdeklődik. Igyekszem nekik segíteni, hiszen látom, hogy nekem milyen szuper irányt vett az életem, mióta elkezdtem szedni a gyógynövényeket, és éhezés nélkül mentek le rólam a kilók.

bay-eva

- Főleg nők keresnek meg, tőlük kapom a legtöbb dicséretet, de azért akad egy-két férfi is, aki veszi a bátorságot. Vannak lelkes próbálkozók, de nem nagyon mernek nyíltan udvarolni, hiszen mindenki tudja, hogy ezer éve férjnél vagyok - mesélte a 67 éves sztár.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A 168 centis sztár 86-87 kilóról indult, és most már 70 alatt van a súlya. 18 kiló mínusszal még fürdőruhában is a fotós kamerája elé állt. 

bay-eva-furdoruha

- Rengeteg levelet kapok rajongóktól, akik dicsérnek, milyen jó formában vagyok, milyen inspiráló számukra, hogy megmutattam, ennyi idősen sem kell elhagynunk magunkat, igenis le lehet fogyni, és lehet jól kinézni. Az emberek az utcán odaintegenek, odakiáltják, hogy milyen csinos vagyok. Ez szuper érzés! - tette hozzá a legendás tévés. 

60 fölötti magyar sztárok bikiniben

Karda Bea 69 esztendős, de bikinis testét sok fiatalabb nő is bátran megirigyelheti. Azt az üzenetet szeretné közvetíteni kortársainak a bikinis képeivel, hogy sosem szabad elhanyagolni az egészséget, hiszen ez a legfontosabb dolog az életben. Az szőke énekesnő mellett Szűcs Judith, Csongrádi Kata, Sütő Enikő és Bíró Ica bikinis fotói is nagy sikert arattak. Nézd meg, milyen remek formában vannak hatvan feletti magyar sztárhölgyeink!

A 69 éves Karda Bea bikinis fotója nagy sikert aratott - Képeken 60 fölötti sztárjaink a vízparton

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük