Az 50 éves Péterfy Bori bombázó bikiniben - Alakját bárki megirigyelheti
Péterfy Bori énekesnő bőven letagadhatna korából: bikiniben is irigylésre méltó az alakja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Péterfy Bori a Péterfy Bori & Love Band énekesnője, aki a koncertek mellett színésznőként is színpadra áll, az Átriumban és a Katona József Színház Kamrájában is játszik. A teste a munkaeszköze, így igyekszik formában és jó kondícióban is lenni, ami a képei alapján sikerül is neki. 

Az Instagram-oldalára posztolt friss bikinis fotója láttán el sem hisszük, hogy kereken ötven éves. Nem csak jó pár évet letagadhatna korából, de alakját, izmos hasát a jóval fiatalabbak is megirigyelhetik. 

Évről évre visszatér Thaiföldre

Péterfy Bori január végén - február elején pár éve visszatérő vendég Thaiföldön. Most is Ko Phangan szigetéről jelentkezett be, ami jóval nyugisabb, mint Phuket. Bár teliholdkor itt is több ezren vesznek részt az egész éjjel tartó Full Moon Partyn, más napokon nem kell turistaáradattól tartani. Egyébként javasolt január és április között felkeresni a szigetet, mert ekkor esik a legkevesebb csapadék.

Képes összeállításunkban megnézheted Péterfy Bori friss, bikinis fotóját és az előző években készült képeit is. A kommentelők csak a malacot hiányolták - az előző években több közös felvétel is készült az állattal. 

Ezt is szeretjük