Az 55 éves Keresztes Ildikó nagyon dögös bikiniben - Baliról posztolta a fotót
Keresztes Ildikó az elmúlt két hétben Balin töltődött fel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó gyönyörű helyet választott a feltöltődésre. Az énekesnő bakancslistájáról egy újabb helyet húzhatott ki, nemrég érkezett vissza a mesés Baliról. 

Egy balinéz faluban felnőtt, helyi ismerős segítségével az indonéz sziget olyan helyeit is felfedezhette, ahova egy átlagos turista nem jut el. 

Baliról bikinis fotót is posztolt

Két erdélyi barátnőjével utazott, nem szeretett volna sem nagyobb társasággal, sem férfival nekivágni az útnak. Még sosem mentek nyaralni hármasban, de nagyon jól kijöttek egymással. 

A sziget egyharmadát tudták bejárni, a szakrális helyeket és a tengerpartot egyaránt élvezték. Az egyik mesés partszakaszról az 55 éves sztár egy bikinis fotót is posztolt, amin bombasztikusan néz ki. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nagy hatással volt rá az emberek szeretete, egyszerűsége, tisztasága. Nagyon vallásosak, és félnek a karmától, ezért szinte nincs is bűnözés Balin. 

keresztes-ildiko
Fotó: TV2/Mokka

- Sokkal jobban kijöttem a két hét alatt, mint bármelyik utazások alatt. Soha nem mentem két hétre, maximum tíz napra, de bárhova mentem a világban, mindegyik szinte drágább volt. Balin nagyon jó szállásokat lehet kifogni nagyon jó áron. Ha a repülőjegyet az ember időben megveszi, az sem horrorisztikus. Legközelebb biztos, hogy minimum egy hónapra megyek - mondta a Mokkában.  

Feltöltődve energiával egy jótékonysági koncertet szervez, amellyel tehetséges, erdélyi fiatal színészek, énekesek, zenészek pályakezdését kívánja támogatni. A bevétellel egy kolozsvári és egy borszéki alapítványt segítenek. 

Péterfy Bori bikinis fotói

Péterfy Bori énekesnő-színésznő számára a teste a munkaeszköze, így igyekszik formában és jó kondícióban is lenni, ami a képei alapján sikerül is neki. Az év elején visszatérő vendég Thaiföldön, most is Ko Phangan szigetéről jelentkezett be bikinis fotókkal. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bombázó ötvenévesen.

Ezt is szeretjük