Erős Antónia bikiniben pózol lányával a címlapon - A 49 éves híradós bomba formában van
Erős Antónia először mutatta meg magát bikiniben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antóniát még sosem láthattuk úgy, mint ahogy most címlapon szerepel: az RTL Klub híradósa bikiniben látható a lányával, Szonjával a tengerparton. A képet a férje készítette róluk a tengerentúli nyaralásukon.  

A 49 éves tévést a televízió képernyőjén többnyire csak deréktól felfelé, egy asztal mögött láthatják a nézők. Most bárki megállapíthatja az egész alakos fotón, hogy bikiniben is bomba alakja van. 

Erős Antónia tengerentúli nyaralása

Erős Antónia azt mesélte a Story magazinnak, hogy az ikrei, Szonja és Matyi már tízévesek, kibírják a 10-12 órás repülőutat, így együtt keltek át az óceánon, hogy a télből a nyárba utazzanak. A nyaralást úgy tervezték meg, hogy a gyerekek is élvezzék: sosem ráncigálják őket múzeumokba, de New Yorkot azért végiggyalogolták, igaz, olyan programokkal színesítették, mint a Central Park, állatkert vagy egy nagy sportbolt.

A híradós szerint bele lehet vágni messzi utazásokba, ha az ember kicsi kora óta szoktatja erre a gyerekeit, ha megtanulnak idegen helyen aludni és viselkedni. 

- Mindig vágytam messzi, egzotikus szigetekre, a nagy álmom Tahiti és Moorea. Eddig Dominika a legtávolabbi, amit fölfedezhettünk. Ez a sziget, illetve a szállodája alapból gyerekbarát, tenger, medence, napfény. A férjem 50. születésnapját is ott ünnepeltük, a gyerekek folyton vissza akartak menni. Most is imádták - árulta el a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mint minden szülő, Erős Antónia is aggódik a nyaralásokon a gyerekei miatt. A repülőúton azért, hogy Szonja jól viselje, később pedig amiatt, nehogy az ikrek valamelyike elvesszen. Volt erre példa: tavaly, amikor nagyobb baráti társasággal utaztak, az egyik gyereket Franciaországban a rendőrőrsön szedték össze, a híradós fia, Matyi pedig Törökországban a tengerparton tűnt el. 

- Sokkot kaptam, valósággal lebénultam, szerencsére a férjemnek volt annyi lélekjelenléte, hogy a keresésére induljon. Megtalálta, de rettenetes emlék - osztotta meg a lap olvasóival. 

Liptai Claudia bikinis fotói Görögországból

Liptai Claudia nem mindennapi fotómontázzsal örvendeztette meg közösségi oldalán a rajongóit, amik Görögország nyugati részén, Kefalónia szigetén készültek. A műsorvezető évek óta visszajár ide nyaralni nagy baráti társaságával. A kommentelők közül sokan írták, hogy a tévés nagyon csinos, évről évre szuperebbül néz ki, nem öregszik, inkább mintha fiatalodna. Képes összeállításunkban megnézheted Liptai Claudia bikinis fotóit. 

Ezt is szeretjük