Keleti Andrea 51 évesen vállalta a fürdőruhás fotózást - Két ruhaméretet fogyott a tavasszal

Keleti Andrea fürdőruhás képeivel azt szeretné megmutatni, hogy ötven fölött is lehet jól kinézni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Soha nem látta még az ország ilyen szexi fotókon Keleti Andreát, aki 2020. június 3-án ünnepelte az 51. születésnapját, de ezt kevesen mondanák meg róla, bomba formában van.

A tavalyi, 50. születésnapján készült felvételeken elégedetlen volt az alakjával, ezért úgy döntött, leadja a pluszkilókat. Idén tavasszal meg is szabadult nyolc kilótól. 

Keleti Andrea fürdőruhában

A csinos táncosművész egy, a palesztin népgyógyászatban régóta használt receptúrának köszönhetően adott le jó pár kilót. Két ruhaméretet fogyott, ezért úgy gondolta, megmutatja magát fürdőruhában is.

- Nem nagyon láthatott eddig a közönség fürdőruhás fotókon, mégpedig azért, mert nagyon szégyenlős vagyok. Tudom, furán hangzik, hiszen amikor táncolok, ez nem így tűnik, de mégis ez az igazság. A strandon ugyan bikinit hordok, de eddig nem gondoltam rá, hogy ország-világ előtt megmutassam magam. 

keleti-andrea-furdoruha
Fotó: Lung András

- Most, hogy egy kutatási anyagnak hála sikerült lefogynom, úgy voltam vele, itt az idő, és ez az utolsó lehetőségem, hogy ezek a fotók elkészülhessenek. Úgy gondolom, idős koromban majd jó érzés lesz visszanézni őket - magyarázta a Szombat Esti Láz sztárja.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A fotózáson először kicsit zavarban is volt, de megbízott a fotósban, és végül olyan jó hangulatban telt az idő, hogy egyre bátrabban váltogatta a pózokat.

keleti-andrea-furdoruha2
Fotó: Lung András

- Azt sem titkolom, hogy van egy célom a fotókkal: szeretném megmutatni, hogy ötven fölött is van élet! Sok nő úgy gondolja, hogy neki már nem kell, vagy nem is lehet fürdőruhát hordani, vagy ha fel is veszi, már teljesen mindegy, hogy áll rajta. Ez szerintem nem kell, hogy így legyen! 51 éves vagyok, nem félek ráállni a mérlegre, és remekül érzem magam a bőrömben! - vallotta be a vörös bombázó.

Az 50 éves Péterfy Bori bikinis képei

Thaiföldről posztolt friss bikinis fotója láttán el sem hisszük, hogy kereken ötvenéves. Nem csak jó pár évet letagadhatna korából, de alakját, izmos hasát a jóval fiatalabbak is megirigyelhetik. 

Az 50 éves Péterfy Bori bombázó bikiniben - Alakját bárki megirigyelheti

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük