Stohl András álomesküvője: Vica meseszép menyasszony volt csipkés ruhájában

Stohl András és párja ötvenfős vendégsereg előtt mondták ki a boldogító igent.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András és párja, Vica gyönyörű környezetben, a Gödöllőtől nem messze található Domonyvölgyben mondák ki a boldogító igent: egy fűzfa alatt keltek egybe, a hátteret a lovaspark paripái és az erdő adták. 

Egy hónappal ezelőtt még csak az esküvő dátuma volt biztos, a világjárvány miatt nem tudták, hol, hogyan és a tervezett 100-120 fő helyett végül mekkora násznéppel ünnepelnek - mesélték a Story magazinnak, amely jelen lehetett a pár nagy napján. 

Stohl András esküvője

Az egészségügyi tiltásokat már csak azért is nagyon komolyan vették, mert a nagy napról nem hiányozhatott Stohl András édesanyja, aki kilencvenéves, így a kora miatt veszélyeztetettnek számít a koronavírus miatt. Végül megközelítőleg ötven vendéggel, szűk családi és baráti körrel tartották meg az esküvőt. 

A virágszirmokat a színész kislánya, Franciska és Vica unokahúga szórta a menyasszony elé. Természetesen Stohl András mind a négy gyermeke jelen volt, továbbá első felesége, Éva. Kollégái közül László Zsolt, Fehér Tibor, Hevér Gábor, Bodrogi Gyula, Szikszai Rémusz, Schmied Zoltán és Alföldi Róbert is a vendégek között mulatott.

- Sosem vágytam óriási lakodalomra. Amióta felvetődött, hogy összeházasodunk, násznépként mindig a szeretteink szűk köre lebegett a szemem előtt. Azok, akik szívből örülnek a boldogságunknak, és akik ténylegesen a mindennapjaink részesei. A menyegzőnk épp ezért számomra a megvalósult álom - lelkendezett Vica. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az ara a menyasszonyi ruhát egy modellen látta meg először, és azonnal beleszeretett. A szalonban még felpróbált pár másikat is, de az első maradt a befutó.  

- A tervezővel, Edithtel együtt álmodtuk meg, hogyan legyen rajta a csipke, milyen legyen a háta és hozzá a szoknya, így egy teljesen egyedi darabbá vált. Alig vártam, hogy András meglásson benne! - árulta el a hetilapnak az újdonsült feleség.  

Vica szerint a házassági jóval több a hivatalos papírnál, tiszteletre méltó és gyönyörű gesztus a férfi részéről, hogy így elkötelezi magát. 

- Hiszem, hogy a házasság a legszentebb egység két ember között - véli, amivel a férj is egyetért. 

Végre úgy mutathatom be ezt a lányt, ahogyan már egy jó ideje vágyom: ő Stohl Vica, a feleségem! 

Stohl András legkisebb lánya, Franciska

Stohl András négy gyermek büszke édesapja, első házasságából két lánya született, a 27 éves Luca és a 23 éves Rebeka. Volt párja, Ancsika is két gyermekkel ajándékozta meg a népszerű színészt, egy szem fia, Andris hatéves, míg legfiatalabb lánya, Franciska ősszel már 12 gyertyát fújhat el születésnapi tortáján. 

Ezt is szeretjük