Stohl András középső lányából dögös nő lett - Friss fotókon a 22 éves Rebeka

Stohl András ritkán látott lánya igazi szőke szépség.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stohl András négy gyermekéből ketten még kicsik, Andriska öt-, Franciska 11 éves, az ő édesanyjuk a sztár volt párja, Ancsika. Első házasságából két felnőtt lánya van, a 27 éves Stohl Lucát az egész ország ismeri, hiszen ő a FEM3 egyik műsorvezetője, ám a 22 éves Stohl Rebeka nem közszereplő, így sokkal ritkábban lehet látni.

Stohl Rebekától 2019 tavaszán a FEM3 Caféban kérdezték meg, hogy nem szeretne-e édesapja vagy éppen nővére nyomdokaiba lépni.

- Nem szeretnék, én meghagyom drága nővéremnek és édesapámnak ezt a csodálatos hivatást - mondta röviden a lány, akiből egyébként gyönyörű, felnőtt nő lett.

A 22 éves Rebeka egyelőre a vendéglátásban képzeli el a jövőjét, nagyon jól főz is, amit imád is. Stohl András ugyanebben az interjúban elmesélte, hogy baráti viszonyt ápol mind a két felnőtt lányával, Rebeka például kifejezetten apás. Szinte mindennap beszélnek egymással.

- Most sokkal intenzívebb a kapcsolatunk, valahogy könnyebb a kommunikáció, könnyebb témát találni, egyszerűen jobban érezzük magunkat egymással - vallotta be Stohl András.

A népszerű műsorvezető és színész néha megmutatja Rebekát Instagram-oldalán. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Stohl András középső lánya.

Ezt is szeretjük