Szandi 19 éves lánya gyönyörű nő lett - Blanka a YouTube-ot is meghódította
Bogdán Blanka a YouTube-on enged betekintést az életébe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi és férje, Bogdán Csaba három gyermeket nevelnek együtt, két fiuk még kiskorú, Domonkos 17, Csaba 13 esztendős, lányuk, Bogdán Blanka már nagykorú, idén ünnepelte 19. születésnapját. Az énekesnőre kísértetiesen hasonlít gyönyörű lánya, aki most egy teljesen új fejezetet nyitott az életében, ugyanis a fiatal szépség elindította a YouTube-csatornáját.

A legnépszerűbb videómegosztó oldalra olyan videókat tölt fel, amelyek az életébe engednek bepillantást a nézőknek. A YouTube-csatornájáról a Tények Plusz műsorában mesélt.

- Egy ideje már foglalkoztatott, hogy én is elkezdjek videókat gyártani. Ez egy kihívás volt, amihez nem volt bátorságom eleinte, de úgy voltam vele, hogy most leküzdöm önmagam, és megcsinálom - mesélte a TV2 kamerái előtt.

Elmondta azt is, nagyon szereti a szüleit, de mégsem szeretné, ha az emberek azt gondolnák róla, hogy az ő hátukon felkapaszkodva szeretne ismertséget szerezni magának, helyette bizonyítani szeretne.

- Azt szeretném, ha a videóim miattam lennének érdekesek, és nem anyáék miatt, és ne azt mondja, hogy csak azért nézi, mert benne vannak a szüleim - tette hozzá.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő a 19 éves Bogdán Blanka, aki külsőleg le sem tagadhatná híres édesanyját.

Ezt is szeretjük