Fésűs Nelly lányából gyönyörű tinédzser lett - A 16 éves Csenge édesanyja szépségét örökölte
Fésűs Nelly lánya, Csenge zenei karrierre készül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly két szép lány édesanyja: kisebbik gyerkőce, a négyéves Elza óvodás, nagyobbik gyermeke, Csenge a tinikorban van. A 16 éves lány a színésznő előző kapcsolatából született, míg Elza édesapja Valtó Lajos, akivel a 47 éves sztár 2018-ban házasodott össze.

Horváth Csenge neve sokaknak lehet ismerős, ugyanis a 2017 végén induló Sztárban Sztár + 1 kicsiben Hevesi Tamás oldalán mutatta meg, mennyire jól tud a színpadon érvényesülni énekesnőként. Fésűs Nelly 2018-ban a FEM3 Caféban így nyilatkozott nagyobbik lányáról.

- Őt a színház nem érdekli, engem például világ életemben a színház érdekelt, és minden más alfaja, ami hozzá tartozik. Csenge sokkal modernebben, korszerűbben énekel, mint ahogyan én, pontosan azért, mert ő egy másik generáció. Egészen más zenéket is hallgat. Ösztönösen énekel egyébként. Hamar kiderült róla, hogy zeneileg nagyon tehetséges, és jó füle van, ezért a zenei útra is vittem őt. Már hétévesen Székelyfonót énekelt kristálytisztán 350 ember előtt egy évzáró gálán, egy ilyen esetben azt gondolom, nem kell gondolkodni, merre kell terelni a gyereket - magyarázta a műsorban.

Csenge láthatólag komolyan gondolja az énekesi pályát, Szandi lányával, Blankával énekversenyre utaztak az elmúlt vasárnap Azerbajdzsánba. A tinédzser egyértelműen édesanyjára ütött, ám nemcsak a tehetségét, hanem a szépségét is örökölte tőle. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Fésűs Nelly nagyobbik lánya.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük