Stohl András fia kiköpött az apja - Fotókon a ritkán látott Andriska
Stohl András és öt és fél éves kisfia nagyon hasonlítanak egymásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András soha nem titkolta, hogy három lány büszke édesapjaként is vágyik arra, hogy fia szülessen, aki továbbviszi a nevét. 47 évet várt Andriskára, volt párja, Ancsika a közös kislányuk, Franciska után egy kisfiúval is megajándékozta 2014 júniusában. 

Az öt és fél éves kisfiú nagyon hasonlít színész édesapjára, ezt maga az 52 éves sztár mesélte lányának, Stohl Lucának, aki a Tények Pluszban interjúvolta meg édesapját. 

Stohl András és fia nagyon hasonlítanak egymásra

- Hál istennek olyan lett, amilyen én voltam gyerekkoromban. Ha a két képet egymás mellé tesszük, nagyon mókás. Nagyon vicces önmagamat látni kicsiben - mondta. 

Arról is beszélt, hogy három lány után nagyon más egy kisfiú édesapjának lenni, látni, hogy Andriskát teljesen más dolgok érdeklik, mint ennyi idős korukban a nővéreit. 

- Például az órám titeket soha a büdös életben nem érdekelt. Ő kétévesen azt mondta, ez az övé lesz, neki ez kell. Nyilván máshogy hisztis, máshogy akaratos. Nagyon szereti a csajokat. Nagyon félénk. Ilyen voltam gyerekkoromban én is, félénk, aztán ha kinyílt a csipám, nagyon nyomtam. Nagyon más és nagyon jó dolog, hogy három ilyen csodás lány után van egy ilyen helyes kis krapek - mesélte kisfiáról a színész. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Stohl Andrásra egy szem fia, Andriska. 

Ezt is szeretjük