A Barátok közt egykori Tildája gyönyörű menyasszony volt - Szabó Erika titokban férjhez ment

Szabó Erika színésznő júliusban a legnagyobb titokban férjhez ment.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Erika 18 éves volt, amikor beválogatták az RTL Klub napi sorozatába. Mátyás Tildát játszotta 2003 és 2009 között, miután a karaktert 2000 és 2002 között alakító Erdélyi Tímea színművészetis tanulmányai miatt otthagyta a sikerszériát.

Ő is a Színművészeti miatt intett búcsút a sorozatnak, 2015-ben diplomázott. 2016 óta a Thália Színház társulatának tagja. 

Szabó Erika esküvője

2010-ben az Üvegtigris 3 bombázója volt, 2017-ben a köztévé Holnap Tali!, egy évvel később a Duna TV Csak színház és más semmi című sorozatában volt látható. Tavaly és tavalyelőtt műsorvezetőként is feltűnt a képernyőn a Balatoni Nyárban. 

szabo-erika
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Nem csak a karrierje, a magánélete is irigylésre méltó: július elején, az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, hogy férjhez megy. A világjárvány miatt a 35 éves sztár is figyelte a híreket, mikor engedélyezik újra az esküvők megrendezését, ugyanis párjával nem szerették volna elhalasztani.

- Az esküvőre való felkészülésnek van egy mentális időszaka is, amikor az ember megérkezik abba a helyzetbe, hogy mindjárt esküvője lesz, a párjával összeházasodik, elköteleződik. Számomra az volt nehéz, hogy úgy érkezzek meg, hogy közben azon kell gondolkozni, lehet-e egyáltalán esküvő. Az aktív szervezést is muszáj volt addig tolni, amíg zöld lámpát nem kaptunk, de nagyon boldogok voltunk, amikor kiderült, hogy nem kell eltolni - mesélte a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Téli esküvőt nem szeretett volna, mert nyári típus, szereti a 30 fok fölötti meleget, de azt, hogy pontosan mikor lesz a nagy nap, nem árulta el. Ma kiderült, hogy az esküvőt júliusban, titokban már meg is tartották. A színésznő fátylas menyasszony volt, egy letisztult szabásvonalú, fehér ruhában mondta ki az igent, amiről az Instagram-oldalára posztolt ki fotókat

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just a perfect day...☀️ #summertime #holliday

Szabó Erika (@szaboerikaofficial) által megosztott bejegyzés,

A közösségi oldalára feltöltött fotói alapján egy mesés tengerpartnál tölti a nászútját. 

Nyári Dia esküvője

Nyári Dia és párja, Kovács Dániel 2020. július 16-án, kisfiuk, Zétény második születésnapján fogadtak örök hűséget egymásnak. A 26 éves sztár hét évvel ezelőtt látott meg egy Daalarna ruhát, amit le is mentett a telefonjába. Amikor az első ruhapróbára ment a szalon divattervezőjéhez, pontosan tudta, milyen kreációt szeretne viselni az esküvőjén. 

Ezt is szeretjük