Karsai Zita 41 évesen első gyermekét várja - A 2006-os Megatánc bombázója a Mokkában jelentette be
Karsai Zita a Mokka ma reggeli adásában árulta el, hogy kisbabát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karsai Zita 1998-ban kezdett el különféle televíziós produkciókban szerepelni, társulati tagja volt a Nemzeti és a Pesti Színháznak, majd külföldön táncolt. Országos hírnévre akkor tett szert, amikor 2006-ban bekerült a TV2 Megatánc című tehetségkutatójába.

Egy évvel később a csatorna Sztárok a jégen című szórakoztató műsorában is szerepelt. 

Karsai Zita babát vár

2009-ben férjhez ment, párjával Dubajba költöztek, ám két évvel később elváltak. Karsai Zita ezt követően Németországba költözött, miután maga DJ Bobo kérte fel háttértáncosának. Az elmúlt években bejárta a világot, de Magyarországhoz is kötődik: 2019-ben Tölgyesi-Khell Cynthiával megalapított a Retro Chicks formációt.

Karsai Zita a Mokka egyik 2012-es adásában.
Karsai Zita a Mokka egyik 2012-es adásában.
Fotó: TV2

A táncosnő nyolc éve Németországban él, magánéletéről pedig szinte semmit nem tudni, de a TV2 reggeli műsorával kivételt tett: a Mokka riporterének elárulta, hogy kisbabát vár. 

- A baba négy hónapos, és van apukája is, nagyon nagy a szerelem. Nagyon boldog vagyok, mert megtaláltam 41 évesen, amire vágytam. Szerintem akkor találja meg az ember a párját, amikor önmagát is. Kellet ez az életút, hogy legyen most egy olyan férfi mellettem, aki mellett nő vagyok, önmagam vagyok. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, nem voltam meglepődve. Mi már rögtön terveztük, számunkra nem volt kérdés, hogy akarunk-e gyereket, egyrészt, mert szeretjük egymást, másrészt mert azért ketyeg az a biológiai óra - osztotta meg a nézőkkel. 

karsai-zita-terhes
Fotó: TV2/Mokka

Azt is elárulta, hogy még mindig küzd a rosszullétekkel, azok a harmadik hónap után sem múltak el, jelenleg éjszaka érzi nagyon rosszul magát. 

Éjszaka terhes vagyok, nappal meg várandós.

- Az első három hónapban reggeltől estig rosszul voltam, éjszaka nem, most meg fordítva - mesélte. 

Arról is beszélt, hogy már tudják a baba nemét, de addig nem szeretné elárulni, amíg nincs túl még egy ultrahangvizsgálaton. A kicsi Németországban fog megszületni, és mivel az édesanyja nyolc éve él az országban életvitelszerűen, automatikusan megkapja a német útlevelet. A baba világrajövetele után öt évig kétlaki életet fognak élni, aztán majd eldöntik, hogy a párja is kiköltözik-e, vagy Magyarországon telepednek le. 

Tölgyesi-Khell Cynthia kirobbanó formában van

2019 októberében robbant a hír, hogy Cynthia és a Megatáncból megismert Karsai Zita Retro Chicks néven alapított duót, a '80-as és '90-es évek slágereivel járják majd az országot.

Ezt is szeretjük