Dér Heni babapocakja már szépen gömbölyödik - Testhezálló ruhában mutatta meg

Dér Heni friss fotóján jól látszik gömbölyödő babapocakja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dér Heni október végén jelentette be az örömhírt, hogy párjával, Bakos Gergellyel kisbabát várnak. Az énekesnő azt követően beszélt várandósságáról, hogy túljutott a kritikus harmadik hónapon. 

Nem csoda, hogy óvatos volt a bejelentéssel: szeptember végén az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában osztotta meg a nézőkkel, hogy a tavaszi karanténidőszakban pozitív lett a terhességi tesztje, de méhen kívüli volt a terhessége, és a hetedik hétben elvetélt.

Dér Heni babapocakja

Áprilisi vetélése és az operáció után, amelynek során eltávolították az összeroncsolódott jobb oldali petevezetékét, mert abba ágyazódott be az embrió, az orvos azzal nyugtatta, hogy nincs akadálya annak, hogy a következő hónapban újra próbálkozzanak a családalapítással. Az énekesnő és párja nem gondolták, hogy három hónappal később valóra is válik az álmuk.

A 34 éves sztár október végén azt is elárulta a Story magazinnak, hogy a babával május 7-re, néhai nagymamája születésnapjára van kiírva, november 6-án pedig azt is megosztotta követőivel, hogy kisfiút hord a szíve alatt

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Dér Heni már a második trimeszterben, a negyedik hónapban van. Friss fotóján egy testhezálló ruhát visel, a képre pedig azt írták a kommentelők, hogy nagyon csinos kismama, jól látszik, hogy elöl-hátul szépen gömbölyödik. 

"Minden nő akkor a legszebb mikor várandós, csodaszép vagy Heni, és az a pocak a legszebb!"

"Szerintem is nagyon szép kismama vagy. Szokták mondani, hogy a terhességtől megszépül egy nő. Rád ez tökéletesen igaz. Vigyázz Magadra, meg a kis utódra"

"Nagyon cuki a pocak! Növekszik a kis legény! Boldog babavárást kívánok!"

Dér Heni gyönyörű édesanyja

Dér Heni nemcsak énekesnő, hanem influenszer is, az Instagramon mára 335 ezer követője van. Gyakran posztol magáról, szerelméről, Gergőről, de a családjáról csak ritkán. Az édesanyját ugyanakkor a születésnapján a közösségi oldalán is felköszöntötte. 

Ő Dér Heni ritkán látott édesanyja: 55 évesen is nagyon csinos nő

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük