Kiderült, Dér Heninek kisfia vagy kislánya születik - Cuki Instagram-fotóval tudatta
Dér Heni az Instagram-oldalán árulta el kisbabája nemét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy három hónappal a tavaszi vetélése után újra várandós lett, és hogy párja nem csak mellette volt a nehéz időszakban, hanem ugyanolyan kitörő örömmel fogadta a gólyahírt, mint ő. 

"Minden anyuka álma, hogy bejelentéskor ugyanazt az örömet lássa párja arcán, mint ami benne lezajlik... Szerencsés vagyok.. " - írta az énekesnő az Instagram-oldalán, ahol megosztotta azt a videót, ami akkor készült, amikor Gergő megtalálta egy lufiba rejtve a pozitív terhességi tesztet. 

Dér Heni kisfiút vár

"Hamarosan a nemét is megtudjuk..: Gergő inkább kislány, én kisfiú párti vagyok.. Természetesen bármelyiknek örülnénk, csak egészséges legyen!" - árulta el a 34 éves sztár a bejegyzésben. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az áprilisi születésnapomon szebb ajándékot nem is kaphattam volna... Bár egy kicsit megvárakoztatott minket a baba, most már reméljük meg is fog érkezni hozzánk a szivárványbabánk..:)))❤️❤️ @bakosgergely álomszerűen fogadta akkor a jó hírt... Minden anyuka álma, hogy bejelentéskor ugyanazt az örömet lássa párja arcán, mint ami benne lezajlik...🙏🏼🙏🏼 Szerencsés vagyok... Hamarosan a nemét is megtudjuk..:)) Gergő inkább kislány, én kisfiú párti vagyok.. Természetesen bármelyiknek örülnénk, csak egészséges legyen!! Ti mit gondoltok??? Milyen gyerkőcöt képzeltek mellénk??:) #szivarvanybaba #fiulany #elsoreakcio #megazelsonel #marakkorisnagyonorultunk #szülőkleszünk👪

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

A követőinek nem kellett sokáig várniuk, ma el is árulta a kisbabája nemét. Egy tortás fotóval közölte az örömhírt: akkor derült ki, hogy kislányuk vagy kisfiuk születik, amikor felvágták. A töltelék kék színű volt, vagyis kisfiút hord a szíve alatt.  

"Üdv a klubban" - gratulált Horváth Éva, aki egy három és fél éves kisfiú édesanyja, majd Király Viktor, akinek idén májusban született meg a fia. Peller Mariann, akinek két kisfia van, ugyancsak sok boldogságot kívánt.

Dér Heni az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában árulta el, hogy a tavaszi karanténidőszakban várandós volt, de elvetélt nem sokkal azután, hogy a hetedik hétben kiderült, méhen kívüli a terhessége, és műtéti beavatkozásra lesz szükség. Október végén a Story magazin címlapján osztotta meg az örömhírt, miszerint kisbabát vár, és már túl van a kritikus első három hónapon, a lapban látható fotókon a babapocakja is jól látszik. Azt is elárulta, hogy néhai nagymamája születésnapjára, május 7-re van kiírva a babával.

Dér Heni gyönyörű édesanyja

Dér Heni nemcsak énekesnő, hanem influenszer is, az Instagramon mára 335 ezer követője van. Gyakran posztol magáról, szerelméről, Gergőről, de a családjáról csak ritkán. Az édesanyját ugyanakkor a születésnapján a közösségi oldalán is felköszöntötte. 

Ezt is szeretjük