A Barátok közt színésznője férjhez ment - 6 hónapos terhesen állt az oltár elé
Kardos Eszter, a Barátok közt Vandája második gyermekével várandósan, titokban ment férjhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kardos Eszter, a Barátok közt Vandája titokban férjhez ment. A 29 éves sztár gyönyörű menyasszony volt gömbölyödő babapocakjával, ugyanis második gyermekével várandós. 

Párjával, Rúbennel egy éve alkottak egy párt, amikor pontosan három évvel ezelőtt, 2017 októberében bejelentették, hogy első gyermeküket várják. Erik 2018 februárjában született meg. Szülei most összeházasodtak, és pár hónap múlva ismét szülők lesznek. 

Kardos Eszter férjhez ment, és babát vár

A színésznőt párja az első évfordulójukon a Vajdahunyad várában kérte feleségül, de az eljegyzést nem követte egy év múlva esküvő. Mindkettejüknek nagy a családja, ezért nagy lakodalomról álmodtak, de miután Kardos Eszter várandós lett, nagy pocakkal nem szeretett volna oltár elé állni. 

Aztán az élet felülírta az elképzeléseiket: a sorozatsztár második gyermekükkel várandósan, szűk körben mondta ki a boldogító igent, a ceremónián csak a menyasszony családtagjai és a Hot! magazin fotósa voltak jelen, a vőlegény szülei és rokonsága ugyanis Angliában él, és a világjárvány miatt nem tudtak részt venni az esküvőn, ők online követték a szertartást. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kardos Eszter mesésen nézett ki egyedi tervezésű, hófehér csipkeruhájában. Az eljegyzési gyűrűjük is egyedi, ahhoz készítették el a karikagyűrűket. A kettő egymásba illik. 

- A kisfiunk, Erik miatt rövid szertartást kértünk. Jó érzés volt, hogy velünk volt ő is, az pedig külön meghatott, hogy ő hozta oda nekünk a gyűrűket. Bíztam benne, hogy lesz kedve, de egy két és fél évesnél ezt nem lehet kiszámítani - mesélte az újdonsült feleség a hetilapnak. 

Második gyermeküket januárra várják, így nászutat sem terveztek, de az esküvő előtt megszervezték, hogy két napot pihenéssel tudjanak tölteni Balatonfüreden. 

Kefir 7 év után feleségül vette szerelmét

Kecskés Tibor, vagyis Kefir augusztus végén felségül vette szerelmét. Mihalyi Mariann, aki 2011-ben bejutott A szépségkirálynő című műsor döntőjébe, gyönyörű menyasszony volt, a templomi és a szabadtéri ceremónián úgy nézett ki hófehér, uszályos ruhájában, mint egy hercegnő. 

Ezt is szeretjük