Szalóki Ági 42 évesen első gyermekét várja: babapocakos fotóval jelentette be az örömhírt
Szalóki Ági a Facebook-oldalán jelentette be, hogy kisbabát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szalóki Ági első gyermekével várandós. Az énekesnő 2020. október 17-én, a 42. születésnapján jelentette be az örömhírt.  

A közösségi oldalán egy babapocakos képpel tudatta, hogy édesanya lesz, amire számtalan gratuláció érkezett a kommentekben. 

Szalóki Ági babát vár

"42 éves lettem a mai napon és örömmel tudatom Veletek, hogy kisbabát várok, a 4. hónapban vagyok. Éljen az élet!" - írta a babapocakos fotóhoz, amit a Facebook-oldalán nézhetsz meg

szaloki-agi
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Szalóki Ági 2015 februárjában, a köztévé Család-barát című műsorában árulta el, hogy pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála. Júniusban örömmel osztotta meg, hogy gyógyszer szedésével, illetve más, kiegészítő tevékenységekkel, jógával, gyógyteák fogyasztásával sikerült beállítani a hormonháztartás ideális egyensúlyát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Régóta vágyott már kisbabára, 2014 júliusában az nlc.hu-nak nyilatkozott erről. 

- Egyre inkább úgy érzem, hogy az eddigi munkáim, amelyek akár koncert vagy lemez formájában, vagy egy tál étel alakjában testesültek meg, elnyelték azokat az energiákat, amik a termékenységemből fakadnak. De mostanra a felnőttévé válás folyamata során letisztult bennem sok minden, érzem, ahogy közeledem az anyasághoz. Fejben már anyává értem, és szívesen fordítanám már ezeket az erőimet arra, hogy egy gyereket szüljek, akit a párommal nevelgethetek - mondta hat évvel ezelőtt. 

A gólyahírhez sokan gratuláltak, sokan azt a két évvel ezelőtti posztját is megosztották, amelyben arról írt, szeressék a váratlanul érkezett gyerekeket is, mert a gyermek áldás, és sok nőnek nehéz negyven felé teherbe esnie. 

A Liszt Ferenc-díjas előadóművész a ’90-es évek végén berobbant, új népdalénekes-generáció egyik legsikeresebb képviselője. Évekig az autentikus magyar népzenét játszó Ökrös együttesben és a magyarországi világzenét játszó Besh o droM együttesben énekelt, velük bejárta a világot.

Jazzénekesnőként együttműködött Szakcsi Lakatos Bélával, de dolgozott Balázs Elemérrel vagy Presser Gáborral is. 2004 óta szólóénekesként saját zenekaraival játszik, több mint 15 éve gyerekeknek énekel. Eddig kilenc lemeze jelent meg.

Radics Gigi kislánya megszületett

Az énekesnő és párja, Mikus Áron első gyermeke október 4-én, vasárnap hajnalban látta meg a napvilágot, és a Bella Szófia nevet kapta. 2750 grammal és 53 centivel, sűrű fekete hajjal és porcelánbőrrel jött világra. Édesanyja azt mondta, az orra olyan, mint az övé volt kislány korában, az ajkait azonban az édesapjától örökölte. 

Ezt is szeretjük