Megszületett Radics Gigi kislánya: Bella első fotóin igazi kis hajasbaba
A vártnál másfél héttel korábban megszületett Radics Gigi kislánya, Bella Szófia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Radics Gigi és párja, Mikus Áron első gyermeke. A kislány vasárnap hajnalban látta meg a napvilágot, és a Bella Szófia nevet kapta. 

2750 grammal és 53 centivel, sűrű fekete hajjal és porcelánbőrrel jött világra. Édesanyja a Story magazinnak azt mondta, az orra olyan, mint az övé volt kislány korában, az ajkait azonban az édesapjától örökölte. 

Radics Gigi kislánya megszületett

Másfél héttel későbbre várták, de szombat este az énekesnőnek fájásai lettek, majd elfolyt a magzatvíz, ezért azonnal értesítették a kórházat és a 24 éves sztár orvosát is, aki épp vidéken pihent a családjával.

Radics Gigi közelben lakó szüleivel autóztak el a kórházba, ahova az orvossal szinte egyszerre értek oda, de az épületbe a szigorú járványügyi szabályok értelmében csak a baba édesapja kísérhette be a kismamát. 

A fiatal énekesnő nagyon készült kislánya születésére, ezerszer elképzelte, és természetes úton szerette volna világra hozni első gyermekét, de az orvosának sürgősségi császár mellett kellett döntenie, a köldökzsinór ugyanis az utolsó pillanatban a baba nyakára tekeredett.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerencsére mindketten jól vagyunk, Bella gyönyörű és egészséges, azt is rögtön megmutatta, milyen erős a hangja.

És bár a császármetszés során az orvos vágta el a köldökzsinórt, később Áron is megtehette, amikor rövidebbre kellett szabni - mesélte az újdonsült édesanya. 

Kisbabaként Radics Gigi is igazi kis hajasbaba volt.
Kisbabaként Radics Gigi is igazi kis hajasbaba volt.
Fotó: Facebook/Radics Gigi

- Sosem felejtem el a pillanatot, amikor a műtőben Bellát Áron mellkasára fektették. De nem csak ezt, azt is megkönnyeztem, amikor az első sikeres szoptatás után rajtam gőgicsélt elégedetten a kislányunk. A világ legédesebb és legmeghatóbb érzése kerített a hatalmába. 

Radics Gigi szülei is elmondhatatlanul boldogok, ráadásul első unokájuk érkezésekor az ezüstlakodalmukat ünneplik, 25 évvel ezelőtt házasodtak össze. Hamarosan a lányuk is feleség lesz, szobrász párja ugyanis még a szülés előtt, hetekkel ezelőtt eljegyezte. 

- Szobrászként természetesen szerettem volna egyedi gyűrűvel meglepni Gigit, és Cselőtei Boglárka ötvösművésszel - aki a kivitelezési és használhatósági tervezésben segített - jó ideje készült már a saját tervezésű darab, amellyel nemrég meg is kértem a kezét - mesélte a vőlegény a Borsnak.

Tatár Csilla végre megmutatta 5 hónapos kislánya arcát

Tatár Csilla élete nagyot fordult idén tavasszal: kétgyerekes édesanya lett, miután április 20-án megszületett kislánya, Mimi Elza. A műsorvezető a Story magazinnak mesélt új életükről és két gyermekükről, akikkel a címlapon szerepel. Az olvasók először láthatják az öt hónapos kislánya arcát, amire a bátyja, az ötéves Milán éppen puszit nyom. 

Ezt is szeretjük