Vajna Timi nagynéni lett: megszületett Palácsik Lilla kisfia
Megszületett Palácsik Lilla és Visváder Tamás első gyermeke.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Palácsik Lilla és Visváder Tamás első gyermeke. A gólyahírt a büszke apuka az Instagram-oldalán tette közzé. 

A kisfiú a Noah nevet kapta. A szülei már nagyon várták, és az édesapa nagyon büszke a feleségére, aki igazi amazonként viselte a terhesség kilenc hónapját és a szülést.   

Megszületett Palácsik Lilla kisfia 

Visváder Tamás az Instagramon megható sorokkal köszöntötte első gyermekét, és mondott köszönetet a feleségének. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Édes drága kisfiam! Nagyon vártunk, de most már végre velünk vagy! Először is szeretném, ha tudnád az Anyukád egy brutál kemény nő, egy igazi amazon, egy csoda! Másodszor meg tudd ez a föld a tiéd! Itt nincsenek korlátok, szeretném ha nagy korodban is tudnád hogy ezt a világot a szeretet irányítja! Az élet születése emlékeztessen mindenkit arra, hogy egy óriási körforgásban élünk, aminek minden perce egy ajándék a jó Istentől! Köszönöm az Úrnak, Lillának hogy te vagy nekünk! Nagyon fogunk rád vigyázni és úgy fogunk felnevelni, hogy felnőttkorodban büszke legyél ránk! Hiszem, hogy ezen a földön a szeretet az éltető erő, szeretünk és te is szeress mindenkit💙🙏🏻 #csoda #azénfiam #büszkevagyok

Tamás Visváder (@tamasvisvader) által megosztott bejegyzés,

Palácsik Lilla és Visváder Tamás öt év után, 2018 nyarán házasodott össze. A tavalyi év végén vágtak bele a családalapításba, és szinte azonnal meg is fogant az első gyermekük. Pedig a fotóművész tartott tőle, hogy nehezen esik majd teherbe, hat évvel ezelőtt ugyanis endometriózist diagnosztizáltak nála, aminek egyik szövődménye a meddőség is lehet. Megoperálták, a műtét után pedig az orvosa azt javasolta, harmincéves kora előtt essen teherbe.

Már a 18. hétben járt, amikor április végén a Story magazinban elárulta, hogy kisbabát vár. Amíg nem győződtek meg arról, hogy minden rendben lesz, a családnak sem beszéltek a terhességről, de Palácsik Lilla 11 évvel idősebb nővére, Vajna Tímea hamar megsejtette: rögtön észrevette, hogy húga roppant fáradékony lett.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kismama szeptember 28-ra volt kiírva, de a pici jól érezte magát édesanyja hasában. Visváder Tamás azt mondta hétfőn a Borsnak, ha aznap sem indul be a szülés, beviszi feleségét a kórházba, és mesterségesen indítják meg. 

- Lilla egyáltalán nem parázik, tiszta terminátorként viseli a megpróbáltatásokat. Én, esküszöm, sokkal jobban aggódom értük, de tudom, hogy nagyon ügyes lesz, és nagyon jó kezekben lesz a kórházban. Elvileg már ma este beindítják a szülést, és ha minden igaz, akkor már holnap kint is lesz a picike. Ha lehet, mindenképpen bent maradok, a köldökzsinór elvágását viszont nem vállalom. Azt inkább a szakemberekre bízom - mondta a napilapnak tegnap az édesapa. 

Palácsik Lilla és Visváder Tamás kisfia egy hosszadalmas procedúra eredményeként végül különleges nevet kapott. Az édesanya egy örmény felmenője miatt adhatta gyerekének a Noah nevet, ami nincs benne a Magyarországon adható utónevek jegyzékében, de Örményországban megszokott keresztnév. 

Tatár Csilla megmutatta 5 hónapos kislányát

Tatár Csilla élete nagyot fordult idén tavasszal: kétgyerekes édesanya lett, miután április 20-án megszületett kislánya, Mimi Elza. A műsorvezető a Story magazinnak mesélt új életükről és két gyermekükről, akikkel a címlapon szerepel. Az olvasók először láthatják az öt hónapos kislánya arcát, amire a bátyja, az ötéves Milán éppen puszit nyom. 

Ezt is szeretjük