Vajna Tímea szexi estélyi ruhában ragyogott a Golden Globe-díj-átadón

Vajna Tímea rengeteg bókot kapott a Golden Globe-gálán viselt estélyi ruhájára.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea is megjelent a vasárnap este - magyar idő szerint hétfő hajnalban - megrendezett 77. Golden Globe-díj-átadón. A 37 éves híresség ezúttal nem egy világhírű divatház alkalmi ruháját öltötte magára. 

Andy Vajna özvegye egy gyönyörű, merészen felsliccelt, smaragdzöld estélyiben ragyogott. A szín remekül passzol az év végén sötétbarnára festett hajához. A Nedret Taciroglu-kreációról azt írta, a neten rendelte, és sok bókot kapott érte. 

Vajna Tímea smaragdzöld estélyibe bújt

"A ruhát az Instagramon rendeltem és kaptam egy csomó kedvezményt, ha betaggelem és esküszöm mindenki megdicsérte, jobb volt, mint egy Dior vagy egy Valentino..." - olvasható a posztjában.

A gálán videókat is készített, ezeket az Insta-storyjában posztolta. Az egyiken az is látható, ahogy egy férfi megfordul utána a vörös szőnyegen. 

Vajna Tímea a férje halála miatt a tavalyi Golden Globe-gálát természetesen kihagyta, de az előző években Andy Vajnával rendszeres vendégei voltak a díjátadónak. Akkor is gyönyörű estélyi ruhákban láthattuk - nézd meg ezeket is! 

Ezt is szeretjük