L.L. Junior megmutatta kislányát: a 10 napos Lili tündéri hajas baba

L.L. Junior megmutatta tíznapos kislányát, Lilit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Junior kislánya szeptember 17-én született meg. Lili 3560 grammal látta meg a napvilágot. A csöppség arcát tíznapos korában, vasárnap mutatta meg először. 

2019 januárjában derült ki, hogy az énekes és Körtvélyessy Kinga titokban összeházasodtak. Még a szüleik sem tudták, hogy nem csak vakációzni mennek Dominikára, hanem azért, hogy kimondják a boldogító igent. 

L.L. Junior kislánya

A 39 éves sztár mögött nehéz félév áll: kisebbik fia 2019 augusztusában hunyt el autóbalesetben. Március végén isteni csodaként jelentette be, hogy felesége gyermeket vár, és elhunyt gyermeke, Dávid születésnapjára írta ki az orvos. 

Lili végül Dávidka születésnapja után egy nappal, szeptember 17-én jött világra. Az énekes az Instagram-oldalán mutatta meg tíznapos kislányát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt írta, hét számjegyű ajánlatokat kapott hetilapoktól, hogy az ő címlapjukon mutassa meg először kislánya arcát, de ő inkább úgy döntött, a közösségi oldalára posztolja, ahol bárki ingyen láthatja. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok ! 10 napos lettem ❤️ sokat gondolkodtam (3 percet) hogy megosszam e életem kis gyémantos büszkeségét vagy elfogadjam-e a 7 számjegyű ajánlatot a hetilapoktól, és arra jutottam, hogy antimateriális, önzetlen, pénzről lemondó, büszke, független apuka leszek és életem szerelmét nagy szeretettel és tisztelettel ingyen és boldogan megosztom veletek ❤️❤️❤️ az utolsó képen Lacika első találkozása látható húgával 😍íme 🙌 #lilivagyok #apaszerelmevagyok #megolomavilagoterte #nemeladoaszivem #vegtelenszerelem #apalanyaszerelem #lesilili #lili1.posztja #halasvagyok #boldogvagyok #szeretemistent #köszönöm #joazur #halasszivvelkoszonomuram

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

"Arra jutottam, hogy antimateriális, önzetlen, pénzről lemondó, büszke, független apuka leszek, és életem szerelmét nagy szeretettel és tisztelettel, ingyen és boldogan megosztom veletek. (Az utolsó képen Lacika első találkozása látható húgával.)" - írta az Instán.

- Nyugodt, szép, figyel, dumálok neki. Sokat mondogatom neki, hogy "apa, apa", remélem, ez lesz az első szava - mesélte a Mokkában, ahol arról is beszélt, hogy egészen más érzés volt kislányát a karjában tartania, mint korábban a fiait. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csoda kezecskék❤️ Szerelem ❤️ Itthon van a kis családom ❤️

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

- Ez a fajta kötődés, érzelem sokkal törékenyebb, gyengédebb. Lányos apuka barátaim mondják, hogy ez teljesen más, készüljek fel, ez óriási szerelem. 

Kisfia, az első osztályos Lacika, aki januárban lesz nyolcéves, egy hetet az édesanyjánál, egy hetet az édesapjánál tölt, L.L. Junior közös gyermekfelügyelettel rendelkezik volt párjával, Csillával.

- Nagyon várta a húgát, folyamatosan puszilgatta, simogatta Kinga hasát, beszélt hozzá. Már várta, hogy a kicsit a karjában tarthassa. 

Győrfi Pál lányai

Győrfi Pál négygyerekes édesapa: első házasságában született fia, Dani már felnőtt, 23 éves, megvan a saját élete, míg második feleségétől, Adrienntől született három gyermeke még kisiskolás, illetve óvodás. Ádám 2009-ben, Alíz 2011-ben, Lilla 2013-ban látta meg a napvilágot. 

Ezt is szeretjük