Erdei Zsolt és ritkán látott gyerekei: Gréti már 6, Vilmos 3 éves

Erdei Zsolt nagyon büszke kisebbik gyermekeire is, akik különleges törődést igényelnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdei Zsolt a ringben hosszú ideig mindenkit legyőzött, aztán amikor megszületett a két kisebbik gyermeke, az egykori világbajnok ökölvívónak szembesülnie kellett azzal, hogy vannak küzdelmek, amik még nehezebbek, mint a bokszmeccsek. 

Párja, Réka két gyermekkel ajándékozta meg: kislányuk, Gréti 2014 májusában, hat hónapra, mindössze 920 grammal jött a világra, kisfiuk, Vilmos pedig 2017 májusában szintén koraszülöttként, a hetedig hónapra, 1480 grammal született.

Erdei Zsolt gyerekei

Mindkét csemetéje tündéri, imádni való lurkó, akik sok törődést igényelnek, mindketten sajátos nevelési igényű gyermekek. A hároméves Vilmosnak most kellene óvodába mennie, de még nem tanult meg beszélni, csak a szülei értik, mit szeretne. 

- Voltunk már vele óvodát megnézni, és pillanatok alatt eltűnt, hogy barátkozzon a többi gyerekkel. De szerintünk még nem olyan érett, hogy egész napra ott hagyhassuk. Pedig érdeklődő, nagy szeretetigényű kisfiú. Rajong az autókért, fürdeni és aludni is kisautóval megy - mesélte Madár a Best magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

A hatéves Grétinek új óvodát keresnek, egy év halasztással megy majd iskolába. Különleges kislány, ehhez illő nevelési igényekkel.

- Valójában csak egyedül tud igazán játszani. Imád rajzolni. Három-négy napig ugyanazon a témán dolgozik, rendkívüli részletességgel rajzolja tele a papírt különböző alakokkal, jelenetekkel. Lehet, hogy különbözik az átlagos gyerekektől, de közben én látom benne az átlag feletti tehetséget is, és nagyon büszke vagyok rá - büszkélkedett a 46 éves sztár. 

A nehézségek ellenére Erdei Zsolt számára a családja a biztos pont. Nem titkolta, hogy Rékával sokszor kerültek mélypontra, de a kapcsolatukat a nehézségek csak megerősítették, és a karanténidőszakban még közelebb kerültek egymáshoz: szinte ki sem mozdultak otthonról, aminek a két kisgyerek örült a legjobban. 

Erdei Zsolt és Viktor 2017 áprilisában A Nagy Duett című műsor kulisszái mögött.
Erdei Zsolt és Viktor 2017 áprilisában A Nagy Duett című műsor kulisszái mögött.
Fotó: TV2

Erdeiékkel él a sportoló volt feleségétől született fia is. Arabella nem érezte jól magát Magyarországon, és Németországba költözött, de meghozta azt az áldozatot, hogy Viktort az édesapjánál hagyta, a fiú ugyanis ebben az országban érzi otthon magát. Már 13 éves, édesapja azt mesélte róla, hogy nagyon jó előadó, kiválóan rappel, és színiiskolába szeretne menni. 

Győrfi Pál lányai

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője négygyerekes édesapa: első házasságában született fia, Dani már felnőtt, 23 éves, megvan a saját élete, míg második feleségétől, Adrienntől született három gyermeke még kisiskolás, illetve óvodás. Ádám 2009-ben, Alíz 2011-ben, Lilla 2013-ban látta meg a napvilágot. 

Ezt is szeretjük