Nagy Ervin lánya 10 éves lett: Lola különleges születésnapi ajándékot kapott
Nagy Ervin különleges apa-lánya fotót posztolt: Lola tízéves lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin 2010 májusában lett édesapa, ekkor született meg a lánya. Lola a kerek, tizedik születésnapjára nem mindennapi ajándékot kapott: a színész, aki egyik legnagyobb filmes sikerét a Kincsem című filmmel aratta, egy lóval lepte meg. 

A kommentelők szerint Fergeteg remek paripa, hatalmas szíve van, és nagyon jó helyre került. 

Nagy Ervin lánya, Lola

A Tanár címszereplője számára fontos, hogy minőségi időt töltsön a lányával. Amikor Lola megszületett, egy évre kikérte magát anyaszínházától, a Katona József Színháztól, mert látni akarta, hogyan cseperedik.  

- Örülök, hogy Lola édesapjaként jóval érzékenyebb ember lettem, bonyolultabb személyiséggé váltam, és hogy a lányomnak köszönhetően még fogékonyabb lettem a női finomságokra - nyilatkozta a Best magazinnak 2016-ban. 

A Nők Lapjának idén februárban Borbély Alexandrával közösen adott interjújában azt mondta, lánya a születése pillanatától kezdve annyi örömet ad, hogy erre a hullámvasútra még kétszer-háromszor simán befizetne. 

Gyermeke édesanyjával 2015-ben úgy döntöttek, hogy tíz év után elválnak útjaik, de az nem változott, hogy a lányuk mindkettejük életében ugyanolyan fontos szerepet tölt be. Lola a 43 éves sztár párjával, Borbély Alexandrával is jól kijön, akit a színész tavaly ősszel jegyzett el. Ezt mutatja a színésznő május 2-án, a közös futás során posztolt fotója is. 

Győrfi Pál lányai

Győrfi Pál négygyerekes édesapa: első házasságában született fia, Dani már felnőtt, 23 éves, megvan a saját élete, míg második feleségétől, Adrienntől született három gyermeke még kisiskolás, illetve óvodás. Ádám 2009-ben, Alíz 2011-ben, Lilla 2013-ban látta meg a napvilágot. Képes összeállításunkban megnézheted az OMSZ szóvivőjének lányait, akik olyan szépek, mint az édesanyjuk. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük