L.L. Junior felesége kisbabát vár - Az énekes most osztotta meg a gólyahírt
L.L. Junior a közösségi oldalán tudatta, hogy felesége, Kinga kisbabát vár.

beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Junior mögött rettentően nehéz félév áll: kisebbik fia 2019 augusztusában hunyt el autóbalesetben. Az énekes most örömhírt osztott meg a közösségi oldalán: felesége, Kinga első gyermekükkel várandós.  

A 39 éves sztár azt írta, különleges isteni csoda a baba érkezése, életük legszomorúbb időszaka után egy gyermeket kaptak ajándékba. Lacika is nagyon várja a féltestvérét, és szerinte csodás anyuka lesz a párja, aki talán nem véletlen, hogy elhunyt gyermeke, Dávid születésnapjára van kiírva. 

L.L. Junior felesége babát vár

L.L. Junior hét évig alkotott egy párt Csillával, aki két gyermekkel ajándékozta meg: Lacika 2013 januárjában született, 2015 szeptemberében pedig Dávid, aki tavaly augusztusban tragikus körülmények között életét vesztette. Küzdöttek a kapcsolatukért, ám az énekes 2016 októberében bejelentette, hogy tíz hónappal korábban közösen úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.  

ll-junior
Fotó: TV2/Mokka

A zenész idén januárban Dominikán feleségül vette Körtvélyessy Kingát, Körtvélyessy Zsolt színész lányát, akit 2017 januárjában jegyzett el. A neje most első közös gyermekükkel várandós. 

"Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt a hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó. 

Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat, nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket! Biztos, hogy nem véletlen hogy közel Dávidka születésnapjához van kiírva a babánk... Kinga csodás anyuka lesz, és Lacika nagyon várja már a kistestvérét. " Egy napon letörlök majd minden könnyet a szemedről” Jelenések 21:3-4 “És soha semmi nem választhat el téged többé szeretetemtől” Róma 8:38-39" - írta L.L. Junior az Instagram-oldalán

L.L. Juniornak rengetegen gratuláltak, köztük Radics Gigi, Csuti, Kiss Ramóna, Som-Balogh Edina, Kiszel Tünde vagy Megyeri Csilla.

Mohamed Fatima napjainkban

Mohamed Fatima alig 16 éves volt, amikor 1997-ben egy csapásra ismertté vált. Az együttes feloszlását követően Londonba költözött, 2012-ben jött vissza Magyarországra, és indult a TV2 The Voice című tehetségkutatójában, egy év múlva pedig A Dalban is. Az éneklés mellett a Roma Parlament szolgálati nagyköveteként tevékenykedik.

Ezt is szeretjük