Emlékszel Mohamed Fatimára? Alig ismerni fel a Fekete vonat énekesnőjét
Mohamed Fatima énekesnő igazi átváltozóművész.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mohamed Fatima alig 16 éves volt, amikor 1997-ben egy csapásra ismertté vált. Az együttes feloszlását követően Londonba költözött, 2012-ben jött vissza Magyarországra, és indult a TV2 The Voice című tehetségkutatójában, egy év múlva pedig A Dalban is. Az éneklés mellett a Roma Parlament szolgálati nagyköveteként tevékenykedik.

A 37 éves énekesnő egy januári Instagram-posztjában még azt írta, csalódott a magyar zeneiparban, és külföldre költözik, hogy ott gyerekekkel foglalkozzon. Végül mégis átértékelte, mit jelent számára hazai közönség előtt fellépni, így a mai napig koncertezik. "Tegnap este rá jöttem arra, hogy csak úgy szeretek bulizni járni, ha kezemben a mikrofon! Ma meg is teszem" - írta július végén a Facebookon

Fatima igazi átváltozóművész, néhány fotóján alig ismerni fel. Persze a szürkéskék haj csak paróka, anélkül továbbra is hosszú, hullámos, fekete hajjal láthatjuk. 

Mohamed Fatima nemrég azt is megosztotta követőivel a közösségi oldalán, hogy július 25-én felkérte a Dikh TV egy saját műsorra. 

"Számomra egy igazi új kihívás! De mivel mindig beszélek és állandóan szórakoztatok, így azt gondolom, lesz sok érdekes témám! Remélem, velem tartotok itt is a @dikh.tv hivatalos oldalán" - írta posztjában. 

Kunovics Katinka 60 kilót fogyott

Kunovics Katinka alatt egy éve még 125 kilót mutatott a mérleg. A Romantic együttes énekesnője az évek során hiába próbált lefogyni - egészen tavalyig. Kemény diétába kezdett, tíz hónap alatt 60 kilót adott le. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire megváltozott látványos fogyása után.

Ezt is szeretjük