Megszületett Kollányi Zsuzsi kisfia: itt az első babafotó harmadik gyermekéről
Kollányi Zsuzsi az ikrei után egy újabb kisfiúnak adott életet, aki a Bogdán nevet kapta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Kollányi Zsuzsi harmadik gyermeke: ikerfiai után ezúttal is kisfiút hozott a világra, aki a kiírt időpont után hat nappal, szeptember 28-án jött világra. 

Bogdán négy kilóval és 57 centivel látta meg a napvilágot, az első babafotója a Hot! magazinban látható. A csöppséggel az énekesnőnek nagyon nyugodt kilenc hónapja volt. 

Kollányi Zsuzsi fia megszületett

Két évvel első terhessége után, júniusban jelentette be, hogy újra várandós. 2018 októberében beszélt először arról, hogy az év augusztusában nem is egy, hanem két kisfiúnak adott életet. A szülés előtt két hónapig kórházban feküdt, Bence és Bálint a vártnál hét héttel korábban jött világra. Az utóbbit két hét, az előbbit egy hónap után engedték haza a kórházból.

Bogdánnal sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb volt a babavárás időszaka, és ezúttal nem császárral szült, a kisfiú természetes úton jött világra. 

- Sokkal nehezebb volt, mint a császár, de minden pillanat maga volt a csoda. A férjem, Attila végig ott volt mellettem, igazi támogató társként küzdött velem a szülőszobában, de aztán hazaküldtem, hogy az ikrekkel legyen. Amikor megláttam a kicsit, az első gondolatom az volt, hogy minden óra megérte, amit vajúdással töltöttem - mesélte a hetilapnak.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Kollányi Zsuzsi számára második várandóssága azért is volt nagyon más, mert hat hónapos terhesen, idén júniusban ment feleségül fiai édesapjához. Az esküvőn természetesen az ikrek is jelen voltak, akik nagyon várták már kisöccsüket.

Sokat simogatták és puszilgatták az elmúlt hónapokban édesanyjuk babapocakját. Amikor az énekesnő és Bogdán szerdán hazamehettek a kórházból, nagyon kíváncsiak voltak a kis jövevényre. 

kollanyi-zsuzsi-batch
Fotó: TV2/Mokka

- Úgy terveztük, hogy Bogdán születése után bölcsibe is beíratjuk őket, de a pandémia miatt ez bizonytalanná vált: lehet, hogy otthon maradunk együtt. Ati itthonról dolgozik, így mindenben számíthatok rá; az a tervünk, hogy ahogy az ikreknél, ezzel a szülői feladattal is együtt küzdünk meg!

L.L. Junior először mutatta meg kislányát

Az énekes kislánya szeptember 17-én született meg. Lili 3560 grammal látta meg a napvilágot. A csöppség arcát tíznapos korában, vasárnap mutatta meg először. 

Ezt is szeretjük