Megszületett Debreczeni Zita és Gianni kisfia - Cuki babafotóval tudatták
Debreczeni Zita és Gianni kisfia augusztus végén jött világra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Debreczeni Zita és Gianni várva várt kisfia. Az örömhírt a közösségi oldalukon tudatták egy cuki fotó kíséretében.


A csöppség augusztus 28-án látta meg a napvilágot, de csak ma délelőtt jelentették be.  

Debreczeni Zita kisfia megszületett

"2020.08.28.án megérkezett hozzánk a kisfiúnk Gianfranco Máté! Ahogy a neve is jelenti Ő valóban Isten ajándéka nekünk..." - írta Instagram-oldalán Debreczeni Zita. 

A pár gyermeke a Gianfranco Máté nevet kapta, és 1850 grammal és 55 centivel jött világra.

"Isten hozott, figlio mio! Nagyon vártunk...28.08.2020 Gianfranco Máté 3.850 gr. 55 cm., 17.07 óra! Mamma Zita jól van" - írta a büszke édesapa, Gianni Annoni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A sztárpár február közepén jelentette be, hogy első gyermeküket várják. Több mint öt éve alkotnak egy párt, és nagyon vágytak már egy kisbabára. Arról csak májusban beszéltek először, mennyi mindenen mentek keresztül azért, hogy gyermekük megfoganjon. 

A Nők Lapjának mesélték el, hogy a modellből lett fotós számtalan vizsgálaton átesett, mielőtt belefogtak volna a családalapításba, és mindent rendben találtak. Az esküvőjük előtt Debreczeni Zita hat sikertelen inszemináción volt túl, aztán felkerestek egy meddőséggel foglalkozó nőgyógyászt. Kiderült, laparoszkópiás műtétre van szüksége, melynek során bebizonyosodott, hogy endometriózissal küzd, méhletapadása, egy polipja, két miómája és három cisztája van. 

A sok beavatkozás, injekciózás után végül a tizedik lombik hozta meg a sikert. 2019-ben advent első vasárnapján mentek el az orvoshoz, a másodikon történt a beültetés, a harmadikon, december 22-én ment a 39 éves sztár vérvételre. A tavalyi szenteste volt életük legszebb napja, nem is kaphattak volna szebb karácsonyi ajándékot, mint a magzat fotóját. Január 6-a, vízkereszt napja, ami Zita születésnapja is, szintén emlékezetes dátum: ekkor hallhatták először a gyermekük szívhangját.

Kozma Orsi ikerlányai

Az énekesnő csemetéi is első osztályosok lettek szeptember elsején. Tíz évvel ezelőtt házasodott össze Benedek Tamással, az Animal Cannibals dobosával, majd pár év múlva megszülettek a gyerekeik is. Anna és Sára 2013 júliusában jött világra. 

Ezt is szeretjük