Az első babafotó Király Viktor kisfiáról - Különleges nevet kapott a csöppség

Megszületett Király Viktor és Virág Anita kisfia.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megszületett Király Viktor és Király-Virág Anita első gyermeke, aki különleges nevet kapott. Kolen 2550 grammal és 50 centisen jött világra. Vizsgálatra mentek a kórházba, ahol kiderült, már elszivárgott a magzatvíz, így az orvos közölte velük: a baba még aznap megszületik. 

Apás szülés volt, a 36 éves sztár fogta a felesége kezét, és ő vágta el a köldökzsinórt. Az énekes azt mondta a Best magazinnak, minden apukának csak ajánlani tudja, hogy legyen bent a szülőszobában, mert a kicsi születése felejthetetlen élmény. 

Király Viktor kisfia különleges nevet kapott

Anita bevallotta, sokat segített, hogy kis időre beülhetett a meleg vizes kádba ellazulni, és bár eleinte úgy tervezte, nem kér epidurális érzéstelenítést, az erős fájdalmak hatására meggondolta magát. Amikor végre a karjában tarthatta kisfiát, úgy érezte, a csöppség minden fájdalmat megért. 

- Nagyon édes volt a sok barna hajával. Bevallom, azóta sem bírok betelni a látványával: annyira szép és tökéletes, és a miénk! - áradozott az édesanya. 

- Mostanában a környezetünkben sok gyerek született, mind nagyon helyes és szép. Nem azért mondom, mert a miénk, de ő csodaszép kisfiú, a legédesebb, és nagyon jó illatú - dicsérte az édesapa is a babát, aki az első éjszakán reggelig aludt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Első gyermekük különleges nevet kapott: olyat választottak, ami nemzetközi. Mivel az énekes kettős állampolgár, úgy döntöttek, legyen amerikai keresztneve. 

- A Kolen tetszett mindkettőnknek. Később, amikor utánanéztünk, kiderült, hogy ez az angol Kolin név ír változata, és kölyökoroszlánt jelent - árulta el a Megasztár 4 győztese. 

A háromfős család hamarosan elhagyhatja a kórházat, és a hétvégén remélhetőleg már a nagyszülők is megcsodálhatják az unokájukat - természetesen maszkban. Otthon Király Viktor is kiveszi a részét a kisfia gondozásából. 

- Mire hazaérünk, profi pelenkázó leszek, hiszen már itt, a kórházban is bepelenkáztam a babát a mamája felügyelete mellett. Sőt kiválóan pólyázok is! - osztotta meg a hetilap olvasóival az énekes.  

Király Linda 33 kilót fogyott

Az énekesnő egyre vékonyabb, alakját pedig nagyon csinos ruhákban mutatta meg a követőinek. Nem csoda, hogy úgy pózol a fotóin, mint egy profi modell, hiszen fantasztikusan néz ki. Darázsderekát is megvillantotta a legújabb felvételen, amelyiken úgy néz ki, mint egy díva: hatalmas kalapot és selyemkesztyűt húzott a kép erejéig.

Ezt is szeretjük