Király Viktor várandós felesége szexi fürdőruhás fotót posztolt - Anita gyönyörű kismama
Király Viktor felesége, Virág Anita babapocakos fotót posztolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktor és párja, Virág Anita, akit sokan a Hatoslottó-sorsolás háziasszonyaként is ismernek, januárban dupla örömhírrel lepett meg mindenkit: az énekes és a gyönyörű modell, műsorvezető egy titokban tartott, téli esküvőn összeházasodott Balatonfüreden, a menyasszony pedig várandósan állt oltár elé. 

A sztárpár jelenleg önkéntes karanténban tölti napjait, hisz mások és a saját egészségük mellett most születendő gyermekük biztonsága a legfontosabb. 

Király Viktor várandós felesége fürdőruhában

A születésnapokat is otthon, szolidan ünnepelték: Virág Anita március elején a 29., Király Viktor a hónap végén a 36. születésnapját ünnepelte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Világ legboldogabb embere vagyok!!! 👑♥️👑 @anita_virag

Király Viktor Official (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

"Boldog születésnapot kívánok a gyönyörű feleségemnek! Olyan büszke vagyok rád! Mindennap csodállak, hogy ilyen hősiesen hordozód közös gyermekünket! Nagyon szeretlek! És tudom, hogy te leszel a neki a világ legjobb anyukája! Ez a te napod!" - köszöntötte Király Viktor március 7-én a feleségét. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A gyönyörű kismama a hétvégén kihasználta a jó időt, és fürdőruhában töltődött fel D-vitaminnal a napsütésben. Babapocakos, fürdőruhás fotóját rengetegen dicsérték, köztük a férje is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☀️Ilyen időben minden könnyebb 🤰🏻 #maradjotthon

KIRÁLY-VIRÁG ANITA (@anita_virag) által megosztott bejegyzés,

"Wow! De szexi feleségem van!!! " – kommentelte a képhez az énekes. 

"Szép voltál és kismamaként is az vagy... Mindig jobbá teszed a napomat, hiszen a természetesség a mai világban nagy kincs" - bókolt egy másik hozzászóló. 

Király Linda 33 kilós fogyása után nagyon szexi

Az énekesnő egyre vékonyabb, alakját pedig nagyon csinos ruhákban mutatta meg a követőinek. Rajongóit is arra buzdítja, hogy kövessék a példáját, és néha cseréljék le a kényelmes ruhákat olyan darabokra, amikben alapból bulizni vagy színházba indulnának. 

Ezt is szeretjük