Titokban ment férjhez a magyar színésznő - A 6. hónapban gyönyörű menyasszony volt Bordán Lili
Bordán Lili színésznő a Bahama-szigetek fővárosában, Nassauban ment férjhez.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bordán Irén szintén színésznői hivatást választó lánya, Bordán Lili a Fókusz február 20-i adásában árulta el, hogy első gyermekével várandós. A színésznő az Instagram-oldalán most újabb örömhírről számolt be. 

A New Yorkban élő sztár, aki március 12-én ünnepelte a 38. születésnapját, a Bahamákon tett nyaralásán titokban férjhez ment. 

Bordán Lili férjhez ment

"A legeslegjobb szülinap! Köszönöm mindenkinek, aki írt nekem, üzenetet küldött és felhívott. Mozgalmas ez az év, csak a fejemet kapkodom, minden olyan gyorsabban történik, de tartjuk a lépést! Hálás vagyok, hogy a legjobb barátommal léptem erre az ösvényre" - írta a képekhez. 

Bordán Lili a Bahama-szigetek fővárosában, Nassauban mondta ki a boldogító igent. Gyönyörű menyasszony volt az egyszerű, pántos, hófehér ruhában, fején virágkoszorúval. A színésznő első gyermekét hordja a szíve alatt, akit június elejére várnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What a beautiful vacation this has been! Life can be really good.

Lili Bordan (@lilibordan) által megosztott bejegyzés,

Egy nappal korábban egy bikinis babapocakos fotót is posztolt a tengerpartról, a képek sorában pedig hófehér ruhában is látható volt. Már akkor gondolni lehetett, hogy az öltözet nem véletlen. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bordán Lili Amerikában született, és 22 éves koráig ott is élt. Amikor hazatért Magyarországra, független filmekben és a színpadon is játszott, láthattuk a Csak szex és más semmi vagy az Egy bolond százat csinál című vígjátékokban is. Mivel itthon kevés az angolul tökéletesen beszélő színésznő, könnyen kapott szerepet a Magyarországon forgatott nemzetközi produkciókban, mint például a Mentőexpedícióban. 

Közben olyan sorozatokban is kapott egy-egy kisebb szerepet, mint az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály, a Vészhelyzet, a Kémek küldetése, a Hawaii Five-0 vagy a Westworld, az új Csillagközi romboló (Battlestar Galactica: Blood & Chrome) sorozatnak pedig a főszereplője volt. Tavaly májusban költözött vissza a tengerentúlra, Brooklynban él. Másfél éve vált el, a szerelem egy amerikai férfi személyében talált rá. Mindketten nagyon vágytak már egy kisbabára.

bordan-lili-fokusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, nagyon hamar jött a hányinger meg az érzékenység a szagokra, zajokra. Akkor éreztem azt először, hogy nem szeretnék városban gyerekkel lenni, ezért úgy döntöttünk, hogy kiköltözünk egy külvárosba vagy akár egy szomszédos államba - mesélte az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Attól nem kell tartania, hogy a várandósság miatt szüneteltetnie kell a színészi feladatait: nemrég kifejezetten előnyére vált, hogy nem kell megjátszania a terhességet.  

- Pont most kerestek meg az első kismamaszereppel. Tegnap volt a casting, és már szóltak is, hogy én vagyok az egyik esélyes a szerepre. Külön jó volt, hogy babát várok.

Király Viktor és a várandós Anita esküvője

Király Viktor és párja, Virág Anita nem is lehetne boldogabb: a sztárpár január elején titokban összeházasodott, a Balatonfüreden tartott ceremónián pedig már hárman vettek részt, a gyönyörű műsorvezető ugyanis első gyermekükkel várandós. A baba érkezése kora nyárra várható.

Ezt is szeretjük