Debreczeni Zita babapocakja szépen gömbölyödik - Először mesélt terhességéről
Debreczeni Zita először mesélt arról, hogyan éli meg azt, hogy kisbabát vár.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Debreczeni Zita és Gianni február közepén, a kritikus 12. hét után jelentették be, hogy gyerekük lesz. Már mindketten nagyon vágytak egy kisbabára. A modell, fotóművész a kapcsolatuk elején ki is vizsgáltatta magát, hogy ha rossz híreket kap, akkor ne húzza szerelme idejét. Szerencsére az eredmények azt mutatták, nincs szervi akadálya a teherbe esésnek. 

A sztárpár pontosan ma ünnepli a harmadik házassági évfordulóját. Négy évvel ezelőtt jegyezték el egymást, és 5 és fél éve vannak együtt. 

Debreczeni Zita először mesélt terhességéről

Március 8-án, nőnapkor árulták el, hogy a 39 éves szépség kisfiút hord a szíve alatt, ám a várandósságáról mostanáig nem nyilatkozott. A Fókusznak mesélt először, hogyan éli meg azt, hogy édesanya lesz. 

Azt mondta, a mai napig alig hiszik el párjával, hogy már ott tartanak, hogy bababútorokat néznek születendő babájuk szobájába. 

- Még mindig hihetetlen kicsit. Próbálom fejben összerakni, milyen ruhát vegyek már esetleg neki, milyen legyen a szobája, a fala. Még mindig nagyon félek róla beszélni, még mindig nagyon óvatosan kezelem ezt az egész helyzetet, és próbálom megélni, amennyire lehet.

Nekem még kell egy kis idő, hogy tudjak beszélni az elmúlt jó pár évről

- vallotta be. 

- Kíváncsi vagyok az arcára, a kezére, a lábára, a bőrére, a szemére, mindenére.

Egyáltalán nem érdekel, hogy meghízom, nem hízom, milyen lesz a bőröm… kit érdekel?

Bármi történhet, most semmi más nem érdekel, csak az, hogy minden rendben legyen, ez a legfontosabb.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azért, hogy a terhességével minden rendben legyen, már decemberben önkéntes karanténba vonult, ezért már nagyon várta, hogy a terhesség kritikus első három hónapja után kicsit visszaállhasson az élete a rendes kerékvágásba, de a koronavírus-járvány közbeszólt. Most továbbra is otthon tölti minden idejét. 

Debreczeni Zita januárban mozdult csak ki egy érdekes munka kedvéért: hétfőn láthatták először a Barátok közt nézői Kázmér Alexandra, a kemény és sokszor tiszteletlen üzletasszony szerepében. Az unszimpatikus karakter bőrébe tízhetes kismamaként bújt. Hogy babapocakját el tudja rejteni és titkolni, a saját, két számmal nagyobb blézerét húzta fel. 

- Simán benne volt, hogy a stylistlányok azt gondolták, "Nézd, hogy felszedett pár kilót! Nézd a hasát!", hiszen egy fehér, passzos felső van rajtam, arra vettem a saját zakómat, mert nyilván próbáltam takargatni a hasam - árulta el az RTL Klub nézőinek. 

Nyári Dia nagyon sokat fogyott

Nyári Dia hatalmas átalakuláson ment át az utóbbi tíz hónapban: 17 kilótól szabadult meg. A Barátok közt GYES-en lévő színésznője tavaly májusban döntött úgy, hogy végleg leszámol a súlyfeleslegével.

Ezt is szeretjük