Nyári Dia 17 kilót fogyott – A fotókon jól látszik a változás
Nyári Dia sok év diétázás után talált rá a tökéletes megoldásra, hogyan érje el az álomsúlyát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Dia hatalmas átalakuláson ment át az utóbbi tíz hónapban: 17 kilótól szabadult meg. Tavaly májusban döntött úgy, hogy végleg leszámol a feleslegével.

Nagyon fiatalon kezdte zavarni, hogy kerekebb idomokkal rendelkezik, már nyolcadikos kora óta fogyókúrázik. Eleinte szinte semmi nem vált be nála, hiába figyelt oda nagyon, a kívánt eredmény sajnos elmaradt.

Nyári Dia 17 kilót fogyott

2015 volt számára a tetőpont, akkor L-es ruhákat hordott, és nagyon rosszul érezte magát a bőrében. Kövérnek tartotta magát, sőt, azt gondolta, hogy a színházi- és filmszerepek is azért kerülik el, mert nem elég vékony.

A várandósságot is pluszkilókkal kezdte, de ez akkor nem érdekelte. Miután világra hozta kisfiát, Zétit, és a szoptatással is felhagyott, úgy döntött, elérkezett az ideje annak, hogy a végére járjon, miért nem tud fogyni.

- A mérleg az ellenségemmé vált, 78 kilót mutatott, amikor felkerestem egy szakembert, Dr. Tóth Tamás obezitológust, akivel már egy műsor kapcsán régóta ismertük egymást. Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, ezek után kaptam egy speciális étrendet tőle – mesélte a Best magazinnak.

Miután kikísérletezték, melyek azok az ételek, amiket a színésznő ehet, végre beindult nála a zsírégetés. Immár 173 centis magasságához csak 61 kiló. A róla készült képek pedig magukért beszélnek, hiszen elképesztő, mennyire látszik az áldozatos munka. Mutatjuk, milyen gyönyörűen lefogyott Nyári Dia.

Ezt is szeretjük