Király Linda falatnyi sortot húzott - 33 kilós fogyása után ilyen szexi
Király Lindát a fogyása után egyre nőiesebb ruhadarabokban láthatjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Linda már 33 kilót fogyott azóta, hogy tavaly tavasszal rászánta magát a sleeve-műtétre, amelynek során eltávolították a gyomra egy részét. Az operációnak és a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően helyreállt a hormonháztartása, amit az agyalapi mirigyében talált ciszta borított fel. 

A fogyását az operáció előtt pajzsmirigy-alulműködés és inzulinrezisztencia is akadályozta, alvásgondokkal, hajhullással, depresszióval és vizesedéssel is küzdött, sokszor alig tudott lábra állni a fájdalomtól. 

Király Linda szeretne még fogyni 

Szeretnék még fogyni, de már nem ez a lényeg, hanem hogy egészséges legyek, és jól érezzem magam a bőrömben. És ez már most is abszolút így van. Amint elkezdtem ezt az új életvitelt és persze a gyógyszerek szedését, sorra enyhültek, majd szűntek meg a tünetek, és mára a depresszió is a múlté - mesélte az énekesnő január közepén a Borsnak, hozzátéve azt is, hogy a kezdeti nagyságához képest zsugorodott az adenoma. 

A 36 éves énekesnő fotói is azt bizonyítják, hogy remekül érzi magát a bőrében, szexi és az alakját kihangsúlyozó ruhákba bújik. 

Ezt is szeretjük