Deutsch Anita 13 éve szállt ki a Barátok köztből - Ezzel foglalkozik most

Deutsch Anita már negyedik éve egy kulturális kezdeményezés művészeti vezetője.

Deutsch Anita munkája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Deutsch Anitát egy ország zárta a szívébe a Barátok közt Szilágyi Andreájaként, mikor 2001-ben csatlakozott a sorozat szereplőgárdájához. A színésznő 2007-ben távozott az RTL Klub sorozatából, és ma már csak ritkán szerepel a televízióban.

A művészet mindig is meghatározó szerepet töltött be az életében, de napjainkban már nem csak színésznőként, a színpadon hirdeti a kultúrát. Immár negyedik éve, hogy a Budafoki Pincejárat művészeti vezetőjeként dolgozik a színészkedés mellett.

Ezzel foglalkozik most Deutsch Anita

A kezdeményezés lényege, hogy felvirágoztassa Budapest Bornegyedét. Minden hónap első szombatján a látogatók egy különleges programsorozaton vehetnek részt. Budafoki pincészetekbe látogathatnak el, ahol nemcsak ízletes nedűket kóstolhatnak, de felejthetetlen élményekben is részesülhetnek.

- Nagyon szeretem ezt csinálni, mert amellett, hogy megpróbáljuk feléleszteni Budapest Bornegyedét, a kulturális hagyományokat is ápoljuk. Megtaláltam a közös pontot a színházzal, mert a borkóstolók és pinceséták mellett lehet színházi előadásokat nézni, és lehet tanulni - mesélte a Mokkában.

deutsch-anita
Fotó: TV2 Mokka

- Egyre jobban be kell vonni a népet a kultúrába, és ösztökélni mindenféle dologgal. Mi a borral, a jó ételekkel csábítjuk arra a közönséget, hogy közben megnézzenek egy kiállítást, vagy meghallgassanak egy zenei koncertet.

A műsorvezetőket meg is győzte a 45 éves sztár, Mádai Vivien lelkesen csak annyit válaszolt, hogy "a bor és a művészet csak jó lehet". 

Deutsch Anita a TV2 adásában arról is mesélt, hogy mennyire nehéznek látja napjainkban, ha valaki fiatal színészként most akar befutni. Ezért nem örülne, ha kislányai közül bármelyik ezt a szakmát választaná.

- Emma nagyon jól ír, de nem szeret szerepelni. Hanniban viszont úgy látom, hogy sajnos megvan a színészi véna. Azért sajnos, mert egyre nehezebb már ez a hivatás, már kevés az, hogy valaki jó és tehetséges, el is kell tudnod adni magad. 

Cover-fotó: RTL Klub/Barátok közt

Csapó Virág tanyasi élete

Akik nézték a Barátok köztöt 1998-as indulásakor, azok számára bizonyára nem ismeretlen Csapó Virág neve. A színésznő a sorozatban Novák László első feleségét alakította. Öt éven át volt a széria oszlopos tagja, mígnem 2003-ban távozott. Jelenleg a kecskeméti Katona József Színházban láthatod. A színészi munka mellett tyúkokat, kutyákat, macskákat, nyulakat, kacsákat, sőt lovakat is tart. Képeken megmutatjuk, hogy él most.

A Barátok közt főszereplője volt - Az 51 éves Csapó Virág most egy tanyán él

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük