A Barátok közt tinilányaiként lettek ismertek - Friss fotójukon gyönyörű nőként pózolnak
Szabó Erika és Kiss Ramóna a Reggeliben szerepeltek újra együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok olyan hazai sztárt ismerünk, akinek a Barátok közt indította el a karrierjét: Kiss Ramóna tiniként került be az RTL Klub napi sorozatába, és a szemünk előtt lett 16 év alatt a cserfes Zsófiból felnőtt, komoly nő. 

Vili Bácsi és Magdi anyus tini lányunokáját, Tildát először Erdélyi Tímea alakította, az ő szerepét vette át 2003-ban Szabó Erika

A Barátok közt tinilányai voltak

A két színésznő közül ma már egyikük sem szerepel a Barátok köztben. Kiss Ramóna 2017-ben szállt ki. Akkor azt nyilatkozta, színházban továbbra is szeretne játszani, emellett újra szeretné tervezni az életét. Még ugyanebben az évben műsorvezetőként tért vissza az RTL Klub képernyőjére: ő lett az X-Faktor háziasszonya, és csatlakozott a Reggeli műsorvezető-gárdájához is. 

kiss-ramona
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

2019 januárjában kisfiúnak adott életet, júniusban pedig két és fél év után, zártkörű esküvőn feleségül ment Lékai Máté kézilabdázóhoz. Tavaly novemberben kiderült, hogy a 35 éves színésznő az RTL Klub Drága örökösök című produkciójában tér vissza a sorozatok világába. Ő alakítja Franciskát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szabó Erika 2009-ben azért hagyta ott a Barátok köztöt, mert felvették a Színművészetire, ahol 2015-ben diplomázott. Nem csak színházban játszik: a 2010-ben bemutatott Üvegtigris 3-ban egy emlékezetes szerepben tűnt fel, továbbá láthatták a köztévé nézői a Holnap Tali!, valamint Csak színház és más semmi című sorozatokban is. 

szabo-erika
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

A kereskedelmi csatorna reggeli műsorának csütörtöki adásában az az érdekes helyzet állt elő, hogy Kiss Ramóna műsorvezetőként kérdezte egykori kolléganőjét, Szabó Erikát, aki új projektjéről mesélt.

A 35 éves színésznő tavaly pólókra nyomtatott versekkel került a középpontba: azokon Ady Endre, Radnóti Miklós és József Attila egy-egy ismert versének néhány sora olvasható, a jövőben pedig szeretnének nyitni kortárs költők felé is.   

- A versek kicsi korom óta fontos szerepet töltenek be az életemben. Ezzel nem vagyok egyedül, innen jött az ötlet. Egy hideg téli estén egy pohár bor mellett, hármasban ültünk a testvéremmel és a menyasszonyával, és arra gondoltunk, jó lenne valamit együtt csinálni. A sok ötletelésben ez lett a befutó, erre mondtuk azt, hogy emögé oda tudunk állni mindhárman, mind hiszünk benne - mondta a Reggeliben.  

- Azt gondolom, ezek erős szövegek, erős jelentések. Mi ezeket tesszük ki egy platformra. Szerintem, amit az ember visel, azzal valamit képvisel. Ha valaki úgy gondolja, hogy József Attila vagy Radnóti öröksége menő, az elmond róla valamit, mesél az intellektusáról. 

Magyar sztárok, akik a vidéket választották

Akik nézték a Barátok köztöt 1998-as indulásakor, azok számára bizonyára nem ismeretlen Csapó Virág neve. A színésznő a sorozatban Novák László első feleségét alakította. Öt éven át volt a széria oszlopos tagja, 2003-ban távozott.

Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik Csapó Virághoz hasonlóan maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották.

Ezt is szeretjük