Tiniként szerepelt a Barátok köztben - Ma az egyik legismertebb műsorvezető
Emlékszel, kit játszott D. Tóth András 19 évesen a Barátok köztben?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

D. Tóth Andrást a nézők nagy része műsorvezetőként ismeri: 14 évig dolgozott az RTL Klubnál, majd tavaly D. Tóth Krisztával készített Helló, tesó! címmel egy sorozatot a Spektrum Home csatornára, nővére online oldalának, a WMN-nek valamint az Elviszlek magammal sorozatnak is dolgozik, illetve felségével évek óta esküvői videókat készítenek. Arra már csak kevesen emlékeznek, hogy képernyőn először a Barátok köztben láthattuk. 

D. Tóth András jelentkezett a Színművészetire, de az első rostán kiesett, ezt követően nem futott neki újra. Örült, amikor egy szereplőválogatás során lehetőséget kapott arra, hogy játsszon az RTL Klub sorozatában. 2000-ben szerepelt először a Barátok köztben. Szántó Róbertet, Hoffer Misi (Halász Gábor) párját alakította. 2015-ben azt nyilatkozta, vicces visszanéznie, hogyan nézett ki, vagy hogyan beszélt, a forgatás ugyanakkor nagyon hasznos volt, sok  olyan dolgot tanult, amit később televíziós újságíróként előnyére vált.

- Azt sem bánom, hogy egy meleg férfi szerepét játszottam. Szerintem nagyon jó, hogy egy olyan nézett műsor, mint a Barátok közt foglalkozik társadalmi kérdésekkel is. Ha az a cselekményszál csak pár embernek nagyobb rálátást adott a témára, akkor már megérte.

- A pontosság és a gyorsaság az, amit később a hírek írásánál is kamatoztatni tudtam. Gyorsan kellett átolvasni és memorizálni információkat, mert nem volt idő tízszer-hússzor újravenni a jeleneteket - mondta az Origónak.

D. Tóth András 2005-ben gyakornok lett az RTL Klub Fókusz és Híradó című műsoraiban, majd riporterként dolgozott a Híradó, a XXI. század, a Reflektor és a Fókusz című műsorokban. Vezette a Házon kívül, a Fél Kettő, a Reflektor című műsorokat. 2013-tól 2016-ig az RTL Híradó műsorvezetőjeként láthattuk, 2018 tavaszáig pedig a Fókusz műsorvezetője volt Barabás Éva mellett. 

d-toth-andras
Fotó: RTL Klub

Azért távozott a kereskedelmi csatornáról, mert több időt szeretett volna családjával és a családi vállalkozásukkal tölteni. A 38 éves sztár 2013 májusában nősült meg, felesége 2016 februárjában hozta világra kislányukat, Annát.

2019 júniusában mindenkit meglepett az a posztja, amelyikben tudatta, hogy megszületett Misi, ugyanis azt sem lehetett tudni, hogy felesége babát várt.

A Barátok közt tiniszereplői egykor és ma

Emlékszel Berényi Katára, Hoffer Eszterre vagy éppen Berényi Ákosra? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a sorozat óta az egykori tinisztárok.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük