Ő volt a Barátok közt Szilágyi Palija - A 38 éves sztár így megváltozott
Bruckmann Balázs 2001 és 2008 között alakította Szilágyi Pali karakterét a Barátok köztben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt 1998-as indulása óta az ország egyik legnépszerűbb sorozatának számít, az RTL Klub sikerprodukciójának számtalan színész és színésznő köszönheti népszerűségét. A tinédzser lányok egyik nagy kedvence a Szilágyi Palit alakító Bruckmann Balázs volt.

A színész csupán húszéves volt, amikor először feltűnt a Mátyás király téren. 2008-ig erősítette a Barátok közt szereplőgárdáját, végül úgy írták ki Palit a sorozatból, hogy felesége, Tilda megcsalta őt, emiatt elköltözött egy másik városba. Érdekesség, hogy a Szilágyi családból Bruckmann karaktere maradt a legtovább a történetben, előtte nem sokkal pont Deutsch Anita távozott, aki Pali nővérét, Andreát formálta meg.

A két sztár a mai napig jó viszonyt ápol egymással, ahogy az az alábbi felvételen is látható. A Barátok közt két egykori szereplője augusztusban Németországban, Weimarban töltött el együtt egy kis időt. Bruckmann Balázs jelenleg egyébként ott él kedvesével, Lillával, van egy gofrizójuk, a Lily's Waffel & Mehr.

Bruckmann Balázs régen és most.
Bruckmann Balázs régen és most.
Fotó: RTL Klub, Instagram/Deutsch Anita

Deutsch Anita nemcsak Németországból posztolt közös felvételt 2019 augusztusában egykori kollégájával, hanem a gyönyörű cseh városból, Karlovy Varyból is. (A jobb oldali fotón a színésznő kisebbik lánya, Hanni is látható.) A 38 éves, egykori sorozatsztár külsőleg csak kicsit változott az elmúlt években, másképp hordja a haját. A Barátok közt rajongói nagy eséllyel pillanatok alatt felismerik.

bruckmann-balázs-2
Fotó: Instagram/Deutsch Anita

Érdekesség, hogy Bruckmann Balázs a széria előtt leginkább a zenélés felé kacsintgatott, a '90-es években volt egy együttese is, zenei karrierje során olyan lemezlovasokkal dolgozott együtt, mint Sterbinszky vagy Náksi Attila. A Barátok közt után dj-ként kereste a kenyerét, majd grafikus lett.

Ennyit változtak a Barátok közt tiniszereplői

Emlékszel Berényi Katára, Hoffer Eszterre vagy éppen Berényi Ákosra? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a sorozat óta az egykori tinisztárok.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük